läggdags

Nu ska jag sova, helt ensam i en tom lägenhet. När jag flyttar ska jag nog inte bo själv. Kommer bli alldeles för tråkigt!


svar på era frågor

Hur gammal va du när du förlorade oskulden?
Jag förlorade oskulden när jag var 15år

Hur många gånger har du varit kär?
En gång skulle jag nog säga. Men jag vet inte om jag var riktigt kär. Jag tror att man kan vara mer kär i någon än vad jag var då.

Gillar du någon för tillfället?
Nja, lite små intresserad. Men jag trivs bra som singel.

Har du funderat på om du är bi/lebb någon gång?
Nej det har jag faktiskt inte gjort. Killar är min grej ;)

Hur många har du legat med?
Det vill jag inte svara på. Men är inte sån som knullar runt med alla och jag är inte oskuld. :P

vilka är dina närmsta vänner och varför?
Linda och Emelie är mina absolut närmaste vänner. De får mig att skratta och är lika knasiga som jag :) Sen så kan jag lita på de. Och det tycker jag är viktigt.

vad tycker du om vänner som väljer bort andra vänner före vissa andra?
Det beror på vilken situation det är. Men jag tycker det är löljigt att inte kunna umgås ifall någon annan vän inte gillar den personen. Man kan iaf försöka dela upp tiden jämt? Det är ungefär som när man skaffar pojkvän/flickvän, då kommer oftast partnern före vännerna. Det är fel!

vilka egenskaper uppskattar du mest hos andra?
När det gäller vänner uppskattar jag folk som vågar släppa loss och ha lite roligt. Människor som vågar skämma ut sig och inte tar allting så allvarligt. Jag vill även kunna lita på mina vänner.

hej sandra!
skämms du inte för att umgås med analsex emmy pga. hon har sånt rykte eller kan du se förbi sånt?
Jag kan säga att jag hade världens fördomar om henne innan jag lärde känna henne. Hatade henne bara utan någon riktig anledning. Men en gång satte vi oss ner och pratade ut om allt. Jag skäms inte över att jag umgås med henne. Hon är sig själv och det uppskattar jag. Hon är inte alls likadan nu som hon var förut, men hon har väl det fortfarande i sig lite ;) Men nej, jag skäms inte

När fick du din mens första gången?
Tror det var sommarlovet till 7an :)

har du någonsin ångrat att du började bråka med någon och vem?
Om man bråkar med någon man tycker om är det klart att man ångrar det. Jag bråkade nyligen med Sofia och det blev värsta grejen av egentligen ingenting. Eller ingenting jag egentligen bryr mig om. Tycker hela den situationen var väldigt löjlig. (Antar att du läser det här Sofia så ska förklara en sak för dig när jag ändå håller på.) Tror du missförstog allt jag sa, eller så sa jag det bara på ett helt fel sätt. Menade inte att vi behöver bråka i all framtid och kolla surt på varann och inte ens kunna vistas i samma rum. Menade mer att jag inte vill ha det som det var innan direkt. Utan att vi ska ta det lugnt. Herregud, efter allt vi varit med om tillsammans måste vi ju ändå kunna säga hej till varann.

Hoppas att ni är nöjda över svaren. Ni kan ställa frågor annars också, det måste inte vara en frågestund :P

 

 

 


död!

Är helt död från skivan igår. Har ingenting att kommentera om den, men kanske lägger ut lite bilder senare. Somnade vid typ halv 6 igår, så har brist på sömn. Ska svara på era frågor så fort jag har tid, men är inte 100 på att jag orkar idag.

godmorgon

Gårdagen blev inte alls som planerad. Skulle ju till vinstagårdsskolan och hälsa på lite, men ist så fastnade jag i skolan till 4. Va vid ip och spelade fotboll i typ 3 timmar. Vädret va underbart och det var skönt att få springa av sig lite. Vid halv 4 var jag helt död så tog tuben till mammas jobb så hon fick köra mig hem ;P På kvällen skulle jag till Kälvesta och va med de under kvällen. Men ni har väl nu förstått att det aldrig blir som planerat. Eller jo, jag åkte dit och hann vara där ett tag, sen drog jag mig till Spånga och tog ett par öl.

Ska röra mig till skolan om ett tag. Har planerat att gå på matte stödet med Emelie idag. Behöver nog lite extra hjälp med matten innan nationella, för jag måste verkligen klara de!

Ikväll blir det skiva, men en klass från bromma :) Temat är Film/Tv?!
Nån som har några förslag?


frågestund

Tänkte ha en liten frågestund här på min blogg. Ni kan fråga allt mellan himmel och jord. Frågor om mig/mitt liv eller om allmänna saker. Ni kan vara anonyma ;P


Jag för 2-3 år sen ;P


Godmorgon :)

Vaknade för ca 15min sen, har precis fått i mig en macka. Väldigt ovanligt att jag brukar äta frukost men idag gick det :) Min skoldag idag kommer vara ganska skön men ändå inte ;P Första lektionen ska jag ha muntliga nationella i engelskan, sen lunch och därefter matteprov. Efter provet ska jag och Linda åka till vår gamla skola och hälsa på lite människor. Men nu måste jag fixa mig så jag kommer iväg i tid :)

mot gård

Ska strax dra mig mot gård och möta Linda ett tag. Ska snacka lite och göra ett hemligt uppdrag som jag inte kan berätta om, hihi :) Sitter just nu och kollar på Ballar av stål, sjukt roligt program, skrattar hela tiden. Längtar bara tills brorsan ska gå och lägga sig så det blir mer plats i soffan. Jag är sån som hellre ligger i soffan än sitter. Men men, nu ska jag dra mig mot gård. Ha det bra!


Läkerol

Tryck på länken och rösta på min goda tuggummimix :) Please!

www.hundratusen.nu/mix/s6g0

 


proppmätt!

Sitter just nu hemma hos pappa och har precis käkat. Blev wookade tigerräkor med svartpeppar och vitlök. Grymt gott :) Ska strax åka tillbaka till mamma och dö framför tvn hela kvällen. Har lite ångest över att det är skola igen imorgon :/ Men men, det är väl bara att hålla ut ett tag och sen är det sommarlov, efterlängtat som fan!


till pappsen

Kanske inte va så nödvändigt för mig att äta nyss. Eftersom jag och mamma tydligen ska åka till pappa nu och köpa med oss wook eller nånting liknande på vägen. Ska bara käka hos han och hämta min lillebror, sen ska vi tillbaka till hässelby igen :)


Fotboll :)

Va precis på grimsta och kollade på fotboll med mamma, mormor, pappa och lillis :) Det var bp som spelade mot gefle. Bp vann med 2-1 fast de fick en spelare utvisad i 1a halvlek. De spelade grymt bra och det var en rolig match att kolla på. Förutom att domaren var lite efterbliven. Vädret var också super, har helt enkelt haft en mysig söndag.

Måste skryta lite om min söta lillebror också :) Han hade match idag och deras lag mötte grabbar som var 2år äldre och de vann med 12-0. När min bror blir stjärna och känd över hela världen ska han få försörja mig :) hörs senare. Nu ska jag äta ;P


gårdagen

Igår käkade jag en grymt god pasta på ruccola och Linda åt kaninmat, avokosallad ;) Efter middagen drog vi hem och fixade till oss och sen rörde oss mot kälvesta. Festade med folk jag vanligvis inte festar med, eller har iaf inte gjort det på ca 2år ;P Ganska tidigt ändå så tog Linda bussen hem och jag tog den hem till min granne Zäta :) Alla hemma hos han var fett döda och tråkiga. Så jag stannade inte där så länge. Va skönt att sova hemma i min egna lilla säng :)


Min grymt goda pasta!
(Pasta, scampi, avocado, svart kaviar, vitlök, chilipeppar, vitvin, sambal)



FITTTTTTTTTTTTTTA!

Hor hv vann nyss och jag är så jävla arg! Inte känt sån här ilska på länge. Ska klä på mig nu, sen dra och tröst äta på ruccola med Linda. hejdå!


seg som fan

Sitter framför tvn och dricker cola, är sjukt seg idag. Fast det inte blev så sent igår :/ Kvällen började på nivå med Emmy, Martin och 2 killar till. Sen strax efter 10 drog vi oss mot Nype. Själva stället va helt okej, men det roligaste va att träffa massa människor man inte har sett på ett tag. Träffade på Johan och Philip som jag har känt hur länge som helst. Igår kom vi fram till att vi känt varann i snart 11år. haha :) Vi drog därifrån vid typ halv 1, för emmy skulle möta Maike då. Jag åkte hem till en kompis och sov där :) Kom hem för kanske 2 timmar sen och har bara latat framför tvn sen dess.

Ikväll ska jag vara med min sötnos Linda :) Emmy ska jobba till 11, haha. Så hon ska inte ut ikväll. Vi får se vad vi ska hitta på, Linda visste några saker. Men när jag drar ut med henne drar vi aldrig dit vi har planerat. Det är ju hockey ikväll också :) Ska försöka hinna kolla lite på matchen iaf. Kanske blir middag på ruccola innan vi drar ut, mums :) länge sen jag åt där.

KOM IGEN NU DJURGÅRDEN!


städat och diskat

Sitter just nu i soffan och pustar ut. Har precis städat nästan hela lägenheten och diskat massor. Har även rensat alla mina kläder. Känner mig sjukt duktig :) Kommer inte hinna skriva något senare, så gör det nu ist. Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Sen ska jag sminka mig och klä på mig. Strax efter det kommer mamma komma hem med mat osv som jag ska hjälpa henne att laga. Blir tacos idag :) Det är lillis vecka hos mamma nu så ska mysa lite med han också :) Direkt efter maten ska jag röra mig mot stan och möta upp Emmy, vart vi ska föra är oklart, men sen ska vi dra oss mot nype. Vid ca 12 ska Emmy dra, tråkig som hon är. För hon har skaffat pojkvän och då måste man tydligen bli tråkig för det.. Så när vi drar från nype ska jag dra mig tillbaka mot orten. Kanske till Zäta eller något annat om det dyker upp något. Vad jag gör ikväll skriver jag om imorgon, eventuella bilder kommer också komma upp då. puss!


haha

"Är ni snygga" "Näe" Så heter man Sandra och Kicki ;PpPppPPpPp.

Bara för att jag och mamma älskar vår humor ;)



2008, men vi är fortf lika snygga


åhhh!

Fan Djurgården torskade :/ Men hoppas på att de vinner på lördag ist. Kanske ska åka in och kolla på matchen, pappa kanske kunde fixa biljetter. Vet inte om jag orkar slösa bort en lördags kväll på att kolla på en match. Men det var ett tag sen jag gick på hockey, min förra födelsedag var senast ;P Nu ska jag sitta och tröst äta och kolla på tv, ciao

Ostbågar, Gott och Blandat (salt) och Cola, mums :)


hello people

Sitter och kollar på hv71-dif, inte varit så här irreterad på länge. Stog 3-0 till dif och nu står de 3-3 och hv är bättre för tillfället. Skolan idag var helt okej, fick inte så mkt gjort, hade roligare saker för mig. Imorgon lutar planerna åt krogen. Men om Maike ska ut vet jag inte om jag pallar det, isf blir det nog en kväll med Linda ist :) Sitter och smsar med Emmy och pratar om min framtids kille, haha! Skaffa pojkvän är inget jag stressar med, jag vet när jag har hittat den rätta :) Han ska kunna få mig att skratta och må bra. Det är typ det jag kräver, men ett plus skulle vara att han kan sjunga ;)


godmorgon

Godmorgon allihopa :) Ska strax fixa det sista, sen ska jag förbi banken och klaga. Fick mitt bankomat kort för över en vecka sen men har fortfarande inte fått koden. Men det har ändå varit bra, har sparat massa pengar på det :) Glömde berätta att jag köpte ett par nya gympaskor igår. Mina favorit skor de är så sköna! och kostar bara 200. Köpte mörkrosa igår. Men har sen innan ljusrosa, svarta, gula och röda :)


YES!

DJUUUUUURGÅRDEN!!! SKÖNT MED SEGER!


.

Come with me, stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say

You take my hand and you say you've changed
But boy you know your begging don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down 'cause time has made me strong
I'm starting to move on. I'm gonna say this now
Your chance has come and gone

You say you dream of my face but you don't like me
You just like the chase
To be real it doesn't matter anyway

I was young and in love
I gave you everything but it wasn't enough
Go find someone else
I'm letting you go I'm loving myself
You gotta problem. But don't come asking me for help

I can love with all of my heart
I know I have so much to give
With a player like you I don't have a prayer
That's no way to live


match

Sitter hemma och har precis ätit middag. Va i skolan till 6 idag, kollade på Bäst i Väst. Sångarna va ovanligt dåliga för att vara i final. Men det fanns även några riktigt bra. Fick rysningar när killen som vann sjöng, han va grymt bra! Men nu har jag inte tid att skriva mer. DJURGÅRDEN SKA SPELA NU! :)


ett måste..

Skaffa en pojkvän som kan sjunga!


hello

Dålig uppdatering, jag vet. Men humöret har inte varit på topp, så har inte haft någon lust att skriva. Just nu sitter jag i datasalen i skolan och har information och layout.

Tänkte berätta lite om min helg :)

Fredag: Kvällen började hemma hos Zäta med Linda, Malin, Zäta, Emil, Carola och hennes kille. Satt där ett tag men sen drog jag hem till hellman. Där jag träffade lite folk från skolan, gamla vänner och nya :) Vid 2 skulle vi åka hem jag och Linda, men jag var fortfarande på partyhumör så jag drog tillbaka till Zäta. Han bor ju granne med mig nu för tiden. Även fast det var nära så orkade jag inte gå hem så jag sov där.

Lördag: Då va jag hemma hos Mikail med Emmy, Simon och Linda, sen kom hans bror förbi ett tag. Hade det mysigt där med massa kortspel :) Drog till Zäta efter det också :)

Idag fyller Zäta 20år, GRATTIS!! :)

Men nu ska jag försöka göra min uppgift som jag har fått så att jag klarar provet nästa vecka puss <3 


HAHA!


Maike blev precis....


skolaaa

Sitter just nu i skolan, bara jag, Emmy, Mikail och Stavros här. Hmm, alla ig-barnen är här.. Vart är resten? Ikväll kanske jag ska hem till Linda och ha Disney kväll, mysigt! Nu orkar jag inte skriva mer, ska hitta på något roligt. Puss


måste skaffa en bra väckar klocka..

... eller gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Vaknar varken av mamma när hon går eller när min väckarklocka ringer. Vaknar oftast när någon kompis har ringt en miljon gånger. Jag är väldigt snabb på att fixa mig på morgonen så brukar hinna till skolan i tid ändå. Men nu ska jag slänga i mig någonting litet att äta, är jättehungrig :( Sen bär det av mot tuben. Får sällskap av Linda :) wiie!


Sandra hissar och dissar

* Sommaren närmar sig
* Snygga solbrillor
* Sociala människor som vågar släppa loss
* Tvn, finns inget negativt med den






* Folk som tror att hela världen kretsar runt de
* Människor som verkligen inte kan gå i klackskor
* De som tycker att det är lodigt att gå i mjukisbyxor
* Att jag varken har legg, plånbok, väska eller smink


vi kan alltid roa oss

Bara för att jag och Linda hade tråkigt när vi vänta på bussen


halloj!

Är fortfarande hemma hos pappa, vi har kollat lite på tv och käkat godis. Har även packat ner lite av mina sommarskor som jag vill ha med mig hem till mamma. Vi ska strax åka härifrån och då ska mamma släppa av mig hos Lindas pappa. Vi ska snacka lite och umgås. Sen tar vi bussen till våra mammor. Kommer inte vara med henne så länge, måste ju hinna hem till Cougar Town :) <3

åhh vad jobbigt!

Åkte från skolan för ett tag sen, när jag står utanför mammas port så inser jag att jag inte har några nycklar med mig, hade glömt de i cafét i skolan. Skit roligt! Så jag tog bussen till pappa, men där är ingen hemma och de händer typ aldrig. Får panik och vet inte vad jag ska göra. Kan varken ringa mamma eller pappa för jag har inga pengar på mobilen. Så jag fick för mig att ta bussen till pappas jobb och hämta nycklarna där, men på vägen till bussen möter jag min lillebror, tack gode gud för han! Så nu sitter jag här och tar de lugnt tills alla kommer hem, då ska vi käka middag, hoppas det blir något gott. Mamma ska även käka här eftersom hon håller på och målar osv i mitt gamla rum för min brorsa ska få det. Så hon kör mig hem senare :) Men nu ska jag dra mig mot tvn, skriver senare <3


Goodmorning Bitches!

Gick upp för ett litet tag sen, sitter just nu och dricker oboy och tar de lugnt framför datorn. Idag börjar jag 11.20 och slutar 12.10, skönt! Men ska strax hoppa in i duschen för att jag ska på lite äventyr innan jag börjar. Skriv en kommentar om vad ni tycker att jag ska skriva om, det är ju ändå ni som läser! puss

sweet home

Nu är jag äntligen hemma efter ett litet besök i kälvesta och spånga. Hade det ganska mysigt ikväll. Såg precis 3 polisbilar, 1 brandbil och 1 ambulans utanför mitt fönster, men det händer typ varje dag. Såg en brandbil vid typ 5 idag också, welcome to hässelby ;) haha.. Men nu ska jag sova. Jag vet, ovanligt tidigt för mig men är ganska trött så det känns skönt att komma i tid i säng. Godnatt!! <3


in your face

Nu har jag talat om för alla mina vänner, att sista kortet är lagt. Du går omkring och tror att jag är förtvivlad, bara tänker på dig och ångrar mig, men haha det kan du glömma! Jag går ut när och var jag vill och kommer hem när jag vill. Har ingen annan att oroa mig för än mig själv. Jag ligger inte hemma och gråter över dig. Mister man en vän står det tusen åter.
Jag önskar du var här nu så att du kunde se, jag överlever utan dig


GÄSTBLOGGARN HÄR DÅÅÅÅ!

Tja tja Sandras alla läsare!
Har precis smitit in på hennes blogg och tänkte skriva ett inlägg :) KUL VAAA?!
Dom flesta som bloggar ska alltid skriva ut sina deprimerande liv men nejnej så är inte vi. HAHA SUG PÅ DEN DUUUUUUUUUU!
Fatta va kul man kan ha på en blogg! Jag har skitkul, sandra lär ju  få tusen besökare om dagen nu eftersom jag sitter här och skriver hihi *FNIZZZ*
Vår snygga lärare har precis lämnat oss själva i datasalen, busigt ;) Så nu kan vi göra lite annat, alltså inte jobba.. eller? Jo klart vi ska på med brillorna och börja plugga!
Nej nu är jag sugen på cola (inte kokain) så ska dra ner till cafét och chilla lite! :)

VI HÖRS SNART IGEN KÄRA BLOGG OCH DÅ BJUDER JAG PÅ EN GROGG!



// emmy: emmysblogg.devote.se


skoooooola

Sitter just i skolan, i datasalen. Kom i tid idag, vi har projektvecka och ska skriva om olika företag, fyyy så tråkigt! Men lär väl bli som med alla andra saker, man chillar första dagarna och sen de sista kommer man behöva jobba järnet. Är i samma grupp som Emmy och Maike så vi lär ju lätt få MVG på den här uppgiften :)

Men nu ska jag till caféet och dricka lite cola, puss


irreterad

Är allmänt trött på människor som "hundar" efter sin pojkvän/flickvän. Och de som förändras när de träffat någon och umgås hellre med partnern än sina vänner. Självklart ska man få spendera tid med han/henne, men inte ägna all sin tid åt personen. Folk måste kunna lära sig att fördela sin tid. För killen/tjejen kommer försvinna nångång framöver men ens riktigt vänner finns alltid där för en.

Vet att Emmy kommer tro att jag syftar på henne och det gör jag, men även överhuvudtaget. Emmy va världens bästa party kompis innan och hon hörde alltid av sig för hon ville snacka eller träffas. Men nu drar hon hem tidigt, han ska alltid följa med och om han inte gör de smsar hon med han hela tiden. Är glad för din skull att du äntligen har hittat någon, men vi saknar dig lite gumman!


Hej jag har tråkigt!

Fredag eller lördag? Lördag
Bil eller motorcykel? Bil
Godis eller chips? Chips 
Kärlek eller sex? Kärlek
Bakfylleångest eller bakfyllespy? Bakfyllespya
Tåg eller buss? Tåg
Hemma eller borta? Hemma
Storstan eller landet? Storstan, men landet kan vara skönt ibland
Hund eller katt? Hund, usch för kattar!

Dryck och mat:

Favoritdryck? Coca cola
Dricka på förfest? Öl/Cider
Fyllekäk? Rasmus Grill
Bakiskäk? Pizza/kebab
Favoritmat? Fläskfilé, potatisgratäng och min tomatsallad
Fisk eller kött? Kött
Kaffe? Med mjölk, socker, grädde? Dricker sällan kaffe, men isf med mjölk
Räkor och kräftor? Jag älskar båda
Vad åt du senast? Äter chips nu
Godast grönsak? Tomat eller paprika
Potatis eller pasta? Pasta
Lagar du mat själv? Räknas de om maten tillagas i micron? Isf varje dag ;)
Vad är godast på Mc donald's? Pommes med deras vitlöks dipp

Kläder och skor:

Favoritskor? Sommarskorna på stadium som finns i 1000 olika färger
Gympadojor eller högklackat? Gympadojor
Skor på sommaren? flippflopp
Skor på hösten? Stövlar (inte gummistövlar!)
Skor på vintern? Stövlar
Favoritplagg? Jeansleggings
Jeans eller leggings? leggings
Väska eller ficka? Ficka, väskor försvinner bara
Favoritfärg på kläder? always black
Mörka eller ljusa jeans? Båda
Uppsatt eller utsläppt hår? Uppsatt
Vilken hårfärg har du? mörkblont?
Vad använder du för smink? Max Factors puder, mascaran minns jag inte märket på


Övrigt:

Klipper du dig ofta? Nej ganska sällan
Mest musik eller bilder på datorn? Bilder
Vilket språk vill du lära dig? Kroatiska
Bästa krog? Jag kan ha kul på alla, man måste bara va med rätt personer
Kan inte leva utan? Min mobil!
Vad för konserter har du vart på? Spice Girls och Jay-Z
Vad är den högsta summa pengar du hittat? 10kr ;)
Har du varit med i någon skolpjäs? Nej, teater är inte min grej
Hur många barn vill du ha? 2, först en pojke sen en flicka 2 år senare
Vilken musikstil tycker du bäst om? Har väldigt bred musiksmak
Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Absolut!
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? USA? Tror du jag vet vart alla länder ligger?
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Oj, ingen aning
Vilken pizza åt du senast? Shishkebab pizza, den va faktiskt ganska äcklig
Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
Favoritchoklad? Gillar inte choklad
Är du bra på matlagning? Jag är grym när jag väl anstränger mig
Klarar du att tanka själv? Har inte bil, men klart jag kan tanka
Vad var det senaste du handlade? En colaburk ;P
Har du kräkts offentligt? Jaa :/
Favorit Parfym? DKNY, minns inte vad den heter 
Kan man vara vän med sitt ex? Ja det är klart!
Hade du mycket hår som liten?  Fick mitt första hår när jag va 2
Vad har du i din väska? Smink, Pengar och Pass
Bäst på tv? Jag kollar verkligen på allt! (utom South Park)


Gaaahh blir galen!

Kan man blockera hemsidor på sin dator eller? Varje gång jag är inne på datan kollar jag alltid runt lite på resehemsidor och blir lika lockad varje gång. Hittade precis en resa till Cypern för 2198kr med flyg och 4+ stjärnigt hotell. För 2 personer i en 2 rums lägenhet. Nära till stranden, centrum och va hur fräscht som helt! Åhh, blir helt galen :/ Komma iväg i en vecka till solen skulle sitta perfekt just nu. Behöver inte festa osv, bara komma iväg och sola och ta det lugnt. Orkar inte vänta enda tills sommarlovet


hallå allihopa

Har precis ätit frukost/lunch/middag. Blev fläskkotlett med någon sås och min älskade tomat sallad. Igår var jag på ekerö hemma hos Malin, skulle egentligen varit med på hennes tjejmiddag, men orkade inte stessa efter jobbet så åkte dit när det blev party ist. Hade det jätteroligt och träffade massa nya människor. Haha, träffade även min klasskompis Angela där, hon va riktigt full och "somnade" väldigt tidigt :P

Lägger upp lite bilder från igår och i fredags tror jag det var :)


jobbet

Har tagit en liten rast och chillar framför datan och dricker cola :) Ska strax gå tillbaka till arbetet, är inte så jobbiga saker att göra så det är lugnt. Efter så ska jag och mamma till vällingby och köpa nya saker till mig som försvann igår. Sen blir det utgång, ska troligen festa med Malin, Linda och de. Men det beror på hur sent det blir och vart de ska. Men nu måste jag fortsätta, ha en bra dag.


tidig morgon..

Ja, igår va jag ju då i Gullmarsplan, hade det faktiskt ganska kul där. Men drog väl ändå halv tidigt för vi skulle vidare till Hässelbyvillastad. Vi kom inte så långt eftersom min väska blev snodd i Hässelbygård och då tappa jag humöret helt och åkte hem. Men det var väl lika bra eftersom att jag ska jobba idag. Inte världens lust för det, men det blir lite extra pengar och pizza till lunch :) men nu dör batteriet på datan så måste avsluta, puss


music

Sitter och laddar ner massa låtar till min ipod. Men har svårt att komma på några bra. Nån som har tips? Pratade precis med Linda, det blir hemmafest ikväll i Gullmarsplan. Vi ska föra hos Broheden först och sen dra oss in mot stan. Hade först planerat att dra på krogen idag med Emmy för jag ska på tjejmiddag imorgon typ men hon svarar inte på mina sms längre och orkar inte med hennes och Maikes bråk så jag drar till stan med Linda :) Men om du ser det här Emmy så hör av dig så fort som möjligt. Om du orkar och har lust så kan du nog hänga med :)


seg morgon

Vaknade för inte så länge sen och klockan är halv 4?! Förstår inte hur man kan sova så länge! Jag gick och la mig vid 3 kanske igår och jag va spiknykter, ändå så sov jag så här länge. Hade ändå inget bättre för mig så gjorde inte så mycket. Har inga direkta planer för ikväll, men nånting händer alltid. Men nu ska jag röra mig mot kylen/frysen och hitta något att äta. Har varit utan mat för länge nu :)


chips!

Kom hem för ett litet tag sen från chappis. Va helt okej där, men va så otaggad som man kunde vara så drog hem ganska tidigt. Det kom dit några brudar som såg ut att vara 95:or, men de va tydligen 92:or, blev sjukt chockad. Men men, när vi drog därifrån tog jag och Linda en sväng förbi statiol för att köpa chips och dipp :) Så nu tjockar jag mig framför Law and Order, älskar det programmet :)

Imorgon har jag inte bestämt mig om jag ska på krogen eller hemmafest. Får se vad alla andra ska göra och vad jag känner för. Känner just nu bara för att sitta hemma imorgon, men alla som känner mig vet att det aldrig kommer hända.
I´m the PARTY QUEEN!


@ Linda

Sitter hemma hos Linda nu och kollar på Biggest Loser. Vi åt precis pizza, va sjukt gott, men min pizza va inte speciellt god, men va så hungrig så det mesta slank ner ändå. Nu ska vi ta det lugnt här ett tag och kolla på tv, sen vid halv 9 typ ska vi dra oss mot odenplan. Ha det bra!


mot linda

Nu ska jag bara packa ihop mina saker och sen gå ner mot bussen. Linda ska möta mig vid busshållsplatsen så går vi till pizzerian direkt, båda är riktigt hungriga. Men är det någon överraskning?! Den gången vi inte är hungriga då är det något riktigt fel på oss :P puss


Godmorgon?!

Vaknade för inte så länge sen. Känns inte helt okej att ha sovit bort hela dagen, men det behövdes. Gårdagen va helt okej. Åkte dit med Maike och Emmy, men de idioterna bråkade som vanligt och lämnade mig ensam. Men men, är ganska van vid det nu. Men som tur va hittade jag Kim och Ella där. Ella fyllde 19 år igår, Grattis! Va kul att umgås med lite nytt folk. Va hemma runt 04.15, somnade direkt när jag kom innanför dörren. Inga bilder blev tagna igår :/

Just nu vilar jag upp mig framför tvn, om ca 1-2 timmar ska jag dra mig till Linda, vi ska köpa pizza, fixa oss och föra där. Senare på kvällen ska vi dra till chappis. Tror han bor typ vid odenplan. Har inte umgåtts med de människorna på länge så ska bli kul. Ska försöka ta lite bilder under kvällen. Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och hämta lite energi så jag orkar gå ut ikväll. puss

Ella :)


äntligen!

Nu kommer Emmy! :D


mys hemma

Kom hem från Vällingby för ett litet tag sen. Blev inte så mkt shopping och fika som jag hade hoppats på. För vart man än gick träffade man människor som man inte har träffat på ett tag. Men Emmy fick i sig en kebab iaf ;P jag köpte ett par solglasögon som jag kan ha tills jag hittar mina andra. Hade sönder mina bästa solglasögon och resten är bara borta :/ Men har ett par nu iaf som jag kan använda i nödlägen. Sitter just nu och kollar på greys anatomy och tjockar mig som vanligt. Väntar på att Emmy ska komma hit och hålla mig sällskap tills vi ska ut :) puss


Hallå! :)

Sitter just nu och kollar på tv, ska strax fixa mig för att möta upp Emmy i Vällingby. Blir nog fika och lite shopping, sen så ska vi snacka massor också. Åt världens godaste frukost imorse. Fläskfilé, potatisgratäng, min special sås, tomatsallad med lök och mjölk. Mums!

Ikväll blir det utgång och vi ska köra järnet! Har suttit hemma framför tvn för många dagar nu :/

Min goda frukost!


läggdags

Nu blir det läggdags för mig, ovanligt tidigt, men orkar inte vara uppe länge. Alla roliga personer sover och alla program på tvn suger. Så, Godnatt <3


bilder från i lördags

Jag och glada Maike



Jag och min älskling Emmy



Jag och min Party BFF!

 


isbit

Va och kollade på bp-gais. Bp vann med 1-0, wiie. Djurgården spelade lika sin match mot göteborg och aik förlorade sin. Så på sportfronten mår jag ganska bra just nu kan man säga. Men nästa gång jag kollar på fotboll ska jag sätta på mig lite varmare kläder. Skulle först promenerat hem, för det tar max 5min. Men va så kall att jag inte ens kunde röra mina ben, så pappa fick köra mig. Nu är jag äntligen hemma hos mamma igen, 3 dagar hos pappa räckte gott och väl :)

segt lov

Sitter hemma hos pappa, har varit här i 3 dagar nu och bara suttit framför tvn. Har inte orkat blogga, har ändå inte gjort något speciellt. Ska duscha och fixa mig nu, behöver komma ut ett tag så bestämde mig för att gå på bp-gais. Inte världens roligaste, men lite frisk luft och fotboll kan man ju inte klaga på. Imorgon blir det äntligen utgång med min Party BFF, EMMY! Bilder från helgen har kommit upp, lägger in de senare <3

seg dag

Kan inte lägga upp några bilder från gårdagen eftersom jag har en riktigt blåst kompis som filmade ist för att fota :S Får göra det jobbet själv nästa gång. Ikväll blir det troligen krogen med Emmy. :)

Idag har jag ställt mig i kö till några lägenheter, ska bara fixa ett extra jobb sen drar jag hemifrån, ska bli sjukt skönt. Men jobbigt att inte ha någon som städar efter en. Får väl fixa en rumskompis som får bo där om han/hon diskar :P

Åt precis middag med mami, blev fläskfile och potatisgratäng som vanligt. Grymt gott blev det :) Hörs lite senare, måste hoppa in i duschen nu. puss


godmorgon

Info om gårdagen och bilder kommer upp om ett tag. Har tappat bort data sladden :/ puss


hos papi

Sitter just nu hemma hos pappa, vi käkade precis pizza. Varje fredag kör de på pizza express, så blir nog middag här på fredagar framöver ;P Ikväll ska jag troligen hem till Blomman om inget annat roligt dyker upp. Har absolut ingen lust att blogga nu/idag. Så skriver mer antingen senare eller imorgon. puss

natti natti

Kom precis hem, har nog aldrig kommit hem så här tidigt på hur länge som helst, men det är skönt som fan! Kvällen började hos blomman sen av någon anledning hamnde vi hod Stålis och nu är jag hemma. Om ingen ringer om efterfest imon 30min så ska jag sova. Bilder kommer nån gång i framtiden, glömde mitt minneskort hemma så får leta upp bilderna som de andra tog på facebook :9 puss

looov!

Fan vad jag älskar lov! :)
Va precis ute och träffade Lucas, träffade även på Blomman, Marc och några :) Men men, nu hinner jag inte skriva mer. Måste hinna fixa mig innan jag ska dra mot bussen. Uppdaterar imorgon med ett inlägg om kvällen, plus några bilder om ni har tur ;) puss


Party!

Ja det blir party idag igen. Finns för många saker som lockar så klarar inte av att sitta hemma :/ Ikväll ska jag och Linda till min älskling Blomman :) Vi ska iaf börja festa där sen får vi se om vi stannar kvar eller om vinden för oss vidare. Men nu måste jag hoppa in i duschen puss!

Min bebis! (Blomman)


seg torsdag

Kommer troligen inte bli så mkt uppdatering idag, är för trött. Så ska försöka trycka in de mesta i ett inlägg nu.

Igår så förade jag och Emmy i fridhemsplan, träffade några bekanta och nya ansikten där. Vi satt där i 3 timmar för att slösa på tiden. Vid 10 promenerade vi till skivan och de första vi ser när vi kommer fram är en pirat. Då blev vi lite besvikna på att vi inte hade klätt ut oss och vi hade inte varit de enda piraterna där. På skivan träffade jag massa gamla vänner som jag tappat kontakten med och lärde känna massa nya. Hade verkligen jätteroligt. Blev lite jobbigt när några av mina vänner blev lite för fulla. Men men, sånt händer ju alltid. Vi drog från skivan strax innan 3 för att käka på donken, den hamburgaren satt verkligen fint i magen. På väg mot bussen stötte jag på Bobbo. Va perfekt eftersom han bor en busshållsplats ifrån mig så fick sällskap hela vägen hem. Va hemma runt halv 5.

Mot alla odds kom jag upp på morgonen och åkte till skolan. Känner mig väldigt duktig som åkte dit, även fast jag inte va på topp. Är sjukt sliten, men det börjar bli bättre nu. Hade prov i naturkunskap och det gick rätt bra, men frågorna var riktigt konstiga :S

Juste, hade besöksrekord på bloggen igår. Härligt att se att de är så många som läser den och ni blir bara fler och fler :)

Ikväll ska jag antingen festa eller bara ta de lugnt hemma. Beror på hur jag känner. Skriver nog lite senare vad jag ska göra :) puss

En bild på Emmy från igår


trött

Har nog aldrig varit tröttare eller segare i hela mitt liv.

RSS 2.0