Hej Allihopa :)

Nu sitter jag i vårat hus i Slovenien :) Har varit mkt skidåkning och mkt träningsvärk. Är helt död i hela kroppen. Fy fan vad jag har saknat maten här, gudomligt god!! Plus gradigt här och sol ibland. Brände mig efter att solat i 1 timme igår, så ska nog inte sola så mkt mer. Blir nog inte några fler inlägg innan jag kommer hem. Internet här uppe i bergen fungerar inte så bra ;) men jag kanske överraskar med ett i slutet av veckan. Saknar alla mina underbara vänner!!! Puss

frågestund

Verkar vara inne med frågestunder på bloggen, så jag kör en också. Fråga vad ni vill mellan himmel och jord. Svarar när jag är i Slovenien om jag har tillgång till en data. Annars gör jag det när jag kommer hem! puss

skolan

Just nu sitter jag i bibblan med Emmy, vi väntar på att Sofia ska bli klar med nånting :P

Snart drar jag till Slovenien med pappa, fredrik och william. Längtar inte så jätte mkt, skulle hellre vara hemma med vännerna. Men jag hoppas på att det kommer bli helt okej. Får ju träffa farmor, farfar och mina grannar där nere :)

Tack gulliga Sofia för presenten :) puss

24 Februari

Har precis tagit en lång, skön och varm dusch :) Har även hunnit lägga in alla låtar på min nya fina ipod :) Ska strax dra mig mot Vällingby för att möta upp Danne och Linda. Blir nog middag på donken då också eftersom min mamma kommer hem sent ikväll, hon ska iväg och spela bowling med några kompisar.

Jag är överlycklig :) Gröna linjen har börjat fungera igen :)


fråga

svar på kommentar från Frida

Ja hon är 93a men hon använder någon annans legg.


ruccola

Yes, nu blir det ruccola. Antingen en god pasta eller kebab, bestämmer mig när jag kommer dit. Ska dit med Linda då blir det massa trevliga samtal också. Hörs senare, ska springa till bussen nu.

över till pappa

Nu ska jag strax åka till pappa och passa min magsjuka brorsa medans pappa och linkan åker iväg och klipper sig. Sen har pappa lovat mig en god middag, blir nog Ruccola, mums :)

Jag är också sjuk, jätte förkyld och allt är sl:s fel. Har fått vänta i över 6 timmar sammanlagt på bussar/tunnelbanor under helgen som var. Men nu måste jag gå ner mot bussen, hoppas den kommer den här gången. puss

helgen

Här kommer några riktigt fula bilder från helgen, men de bjuder vi på..




dålig update

Jag vet... Skriver om helgen imorgon, orkar inte nu. puss

utgång

Nu ska jag fixa mig lite för att sen möta Emmy.
Sen blir det utgång :) <3


information och layout

Sitter på lektionen, har gett upp fattar inte ett skit, så nu är det bloggande och facebook :) Tack alla underbara vänner för alla gratulationer :) Ikväll ska det firas i stan med Emmy :)

NU ÄR JAG 18!!!!!!!!!!!

Nu är jag 18, känns så jävla skönt. Om några timmar ska det firas :) Emmy va först med att säga de, skicka sms och sjunga :) <3

trött

Är sjukt trött, sitter fortfarande hemma hos pappa och orkar inte åka hem. Men ska göra det snart med Linda :) Det brinner tydligen i grannhuset, är väldigt förvånad eftersom såna saker aldrig händer i Hässelby ;P De har typ spärrat av vägen till vår lägenhet, så jag hoppas man kan gå bakvägen, annars kommer jag inte hem, haha.

hos linda

Sitter just nu hemma hos Linda och chillar. Slutade 12.10 idag och kommer göra det varje tisdag, as skönt! Har varit en konstig dag i skolan, man ska springa runt och krama massa främlingar och akta sig från att bli kramad, wierd ;S

Mamma kommer snart och hämtar upp oss och kör Linda till hennes pappa och mig till min pappa :P Ska dit och fira Linkmeister idag. Lillskiten fyller 16! Har inte köpt något till han, men han förtjänar ändå inget :P

.

GRATTIS LILLEBROR!!!


tupplur

Har precis tagit en skön tupplur :) nu ska jag äta tomatsallad

läxa

Sitter och hjälper Lillis med hans matteläxa, därefter blir de hans svenska läxa. Saknar att ha lätta läxor :(

skype

Sitter i skype och pratar med Victor, men tror han blev lite besviken när det var jag som svarade och inte min bror :) men synd för han <3

chilling

Sitter just nu hemma hos pappa, åkte hit efter skolan för att hämta upp lillis. Ska åka till Emmys jobb och käka om ett tag, mums :)

Idag har jag varit jätte duktig. Efter skolan satte jag mig nere i bibblan tillsammans med Emmy och Sofia och skrev ett CV. Är jätte stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det. Imorgon efter skolan ska jag lämna de på några ställen. Måste verkligen skaffa ett jobb, behöver ju pengar till resan i sommar med mina älsklingar :)

Idag har jag även valt mina ämnen till nästa termin, behövde 200p till och ett extra ämne som skolan har valt att vi måste läsa, så det blev det chilligaste jag hitta nämligen Boll- och racketsporter och Bild :) Ska även läsa matte C också, vi får se hur det slutar eftersom jag knappt klarar av matte B :/

Imorgon fyller min bruur 16år, grattis i förskott lillskit :) Och på onsdag fyller jag 18 och morfar 80. Så blir massa party både i veckan och i helgen :) Seee yah!

gårdagen

Igår började kvällen vid Åkermyntan typ. Va väldigt mkt folk man kände, men det var lite överdrivet många människor där. Va trevligt att festa med de, va ett tag sen. Efter drog vi hem till Tommie, men va väldigt trött så somnade nästan direkt när vi kom dit.

Va nyss hos farmor, åt god mat som vanligt, men nu va farfar där också. De åker tillbaka till Slovenien imorgon :( Men får ju träffa de igen nästa fredag när jag åker dit :)

Men nu ska jag sätta på en film och sen typ lägga mig, är jätte trött. puss


Jag, mina syskon och några av mina kusiner
för några år sen i Slovenien utanför huset :)



14 februari

Jag och brorsan hade skit roligt när vi spelade bowling, lite dåligt motstånd bara :/ Just nu lagar jag mat till mig och linkmeister, blir kyckling med fajitas krydda och pommes :) Efter är det städdags och sen middag hos farmor :)

Hellu

Har precis kommit hem :) Ska strax åka iväg till Åkeshov och bowla med min lillebror. Efter ska jag hem till pappa och städa för att få lite extra pengar :)

fixar

Just nu sitter jag och sminkar mig. Har precis tvättat, va hur mkt kläder som helst och det var jätte jobbigt. Ska strax dra till Vällingby och möta upp Sebastian. Vi ska äta och kolla runt lite. Efter det ska jag till Kälvesta för att snacka lite med min bruuur. Skriver lite senare, är ganska stressad nu :)



Det har är mina bröder, Linkmeister och Lillis


Godmorgon :)

Kom precis hem, sov hos en kompis inatt. Igår gjorde jag faktiskt inte så mkt. Va hemma hos Robin med Tommie och Sofia. Emmy vad där ett tag också. Tog det hur lugnt som helst. Men ikväll blir de röj, min sista helg som 17-åring :P Vet inte exakt vad som händer, men det löser sig

tja tja bloggen

emmy här, har precis fixat sandras blogg. visst är den fin :D
ikväll blire partyyyyyyyyyy! pussss och kram :D

:D

Hahah jag är inne på Sandras blogg. Moahaha. Ska skriva något roligt nu. Eller så kan ni besöka min blogg

soofialjungkvist.blogg.se

Den är MYCKET roligare.

Men nu ska jag berätta hur mycket Sandra tycker om mig :D
Utan mig i skolan så skulle hon ha det skit tråkigt och gå mindre till skolan än vad hon redan gör. Slarviga du Sandra. Undra om hon kommer imorn? Hmm det vet man aldrig med henne. Tihi.

Idag var Sandra jätte bitchig i skolan också. Dumma dig. Och vad säger man. Jo Karma vänta bara tills det kommer tillbaka mot dig Sandra. Då kommer jag vara den första som står där och skrattar ;) Men nu ska jag duscha.

Puss på er :D



tv

Kollar på vinterspelen, har fan inte skrattat så här på länge. Plexus är så jävla rolig! Efter blir det massa CSI, Lööööve! Blir nog tidig läggdags ikväll, eller ja, iaf tidigare än vad jag brukar lägga mig. Behöver vila upp mig, det är ju FREDAG imorgon. Vet inte vad jag ska göra i helgen än, men röj blir det iaf :)

mys hos farmor

Kom precis hem från farmor. Åt jättegod mat, juha goveja och musaka. När vi väl ätit klar och är proppmätta ställer hon fram massa godis, cola och pepparkakor. Gick ju inte att sluta äta, rullade typ hem. Farmor åker tillbaka till Slovenien på måndag. Så ska nog dit på söndag och säga hejdå och äta lite mer god mat :)
Lägger in lite fula bilder på mig och lillis som vi tog när vi fick sockerkick av colan :P








farmor

Nu ska jag till min söta farmor och äta middag :)


Godmorgon!

Är ovanligt pigg den här morgonen. Har idrott första lektionen, vi ska vara personlig tränare till en kompis. Jag ska göra med Sofia, men hon kommer inte komma på idrotten så vi får se hur det blir. (Lycka till Sofia med ditt möte). Men nu måste jag äta frukost och klä på mig, annars kommer jag för sent. puss

trevlig eftermiddag i Vällingby

Slutade skolan vid 16.30, va inte så farligt att vara där så länge, spelade mest spel på datan. Efter skolan va jag i Vällingby med Jennifer ett tag. Vi shoppa lite och så åt hon där. Jag köpte en paljett tubtopp som jag ska ha till en kjol. Ska kolla hur det ser ut senare ikväll, är det skit fult lämnar jag tillbaka den. Va trevligt att vara med Jennifer idag, träffar henne typ aldrig utanför skolan.




längtar

BARA 1 VECKA KVAR!!!!
( 1 vecka +2 dagar för emmy )


haha

Sitter och pratar med Emmy i telefon, haha fy fan vad jag skrattar. Tänk om folk skulle höra vad vi smsa och pratade om. De skulle nog sätta in oss på psykhem. :P vi har värsta planderna, men kan tyvärr inte skriva vad de handlar om här på bloggen

pizza

Hade en underbart skön dag i skolan, hade bara en lektion :) men stannade ändå kvar till 4. Satt kvar i kafeterian och spelade kort och höll Mikail sällskap tills han skulle stänga. Sitter just nu hemma hos pappa, åkte hit efter skolan eftersom jag ska möta upp Sebastian snart och käka pizza på GPH. Fett gott, va länge sen jag åt där. Efter ska jag hem till mamma och bara chilla framför tvn.

Tack älsklings Basse som hittade en hemsida som säljer ipoden jag vill ha!!! <333

8 februari

Dagen i skolan har varit helt okej :) efter skolan satt jag, sofia och mikail och spelade kort ett tag. Vem vann? jo, jag såklart ;) Sen vid typ 4 drog jag till Brommaplan och mötte Emmy, gjorde henne sällskap tills hon skulle börja jobba. Jag måste också skaffa ett jobb snart, är i stort behov av lite extra pengar. Men vet inte vad jag är sugen på att jobba med.

Dagen imorgon är sjukt skön, första lektionen är inställd så går bara i skolan mellan 12.15-13.30.

Skriver kanske lite senare, ska umgås med min bästa vän tvn nu :) <3

God morgon

Sov för länge idag också, men kommer nog hinna klart precis i tid. Gaaahh, orkar inte med skola just nu, är för trött för det. Men ska försöka kämpa den här sista terminen så det inte blir så jobbigt i 3an. Men imorgon har jag bara en lektion som börjar sent på eftermiddagen nångång, sjukt skönt!!!! :) Men nu måste jag klä på mig och föna håret. puuusss

myyysig kväll..

Mötte Emmy i Vällingby vid 6, då hämtade vi ut biljetterna och käka donken :) Sen åkte vi till Linda för att hämta några av Emmys saker och snacka lite med henne. Sen åkte vi tillbaka till vällingby och kollade på Luftslottet som sprängdes. Den va faktiskt bra, vi åt ganska mycket snacks också så vi lär ju ha gått utt några kilon under de 2.5 timmarna :P men nu är det tv, ha det bra

biooo :)

Nu ska jag börja röra mig mot Vällingby för att möta Emmy, vi ska på bio och kolla på luftslottet som sprängdes :)

falsk

Förstår inte hur en människa kan vara så falsk!? Tro att allt kretsar runt henne. Hon kliver över sina vänner för att få det på hennes sätt. Frågan är om du göra så här mot alla dina vänner, och mot mig? Hur ska man kunna lite på dig efter en sån här grej? Det är ju inte första gången du bara tänker på dig själv. Vet inte vad jag ska tro längre.

helgen

Helgen har varit helt okej förklarar kanske senare lite mer om den, men orkar inte nu. Ska strax i väg och möta Emmy :) vet inte vad vi ska göra, ska nog bara träffas och snacka lite :) puss

4 februari

Idag har jag varit i Hammarbybacken med Sofia och åkt lite skidor :) Har nog inte skrattat så mkt på länge, men va tråkigt att det va så få backar :/ Men vi funderar på att åka dit igen snart. Killarna som jobbade med maten va så jävla snygga :P

Imorgon är jag skolfri, studiedag, wiiee. På eftermiddagen ska jag till Vällingby och shoppa med Linda och hennes mamma. Ska försöka hitta en klänning till min födelsedag som är om 13 dagar :) Sen ska vi hem till Linda och käka några stycken och sedan dra vidare mot Hässelby Villastad. Stannar nog där hela kvällen.

GRATTIS LINDA OCH SIMON!!!!!!!!!! <333


GRATIS KLÄDER



REGISTRERA ER OCH VÄRVA VÄNNER SÅ FÅR NI PRESENTKORT PÅ OLIKA AFFÄRER


chillmode

Sitter hemma hos pappa, åkte hit för att tvätta, laga middag och hitta alla mina skidsaker. Eftersom jag och Sofia ska åka i Hammarbybacken imorgon. Hittade allt utan mina skidglasögon, de har försvunnit sen A-veckan i skolan. Är skit sur, för jag älskade de. Men imorgon får jag väl använda Linkans eller nåns, det löser sig :)

Idag har kag varit duktig och lagt in massa låtar på min ipod, ska försöka orka lägga in bilderna från 2 helger sen :P haha, vet att allt går segt när det gäller mig. Imorgon är det en speciell dag, för då fyller Linda 17 och Simon 18. Grattis till er! :)




En bild på oss 3 för länge sen :) saknar gamla tider <3

svar på frågor

Postat av: anonym hahahha vem fan tror du att det är?
hej sandra!
vill bara säga att du har en jättebra blogg!
tycker det är bra att du skriver så ärligt. men varför pluggar du inte mer för?

Svar:Tack så mkt, ärlighet vara längst. Jag vill plugga mer, vill få bättre betyg. Men jag är den lata typen som mycket hellre ligger och kollar på tv och äter chips/godis ist för att ta tag i läxor och prov :/ Men pratade med min metor igår och jag har nu bestämt mig för att plugga lite mer, ska försöka iaf.

Postat av: anonym
hej. jag bara älskar din blogg!
men asså kan du inte lägga upp bilder på dagen outfit och så, skulle vara jättekul att se hur din klädstil ser ut :)
tack!

Svar: Ledsen men måste göra dig besviken nu, jag skulle aldrig ta mig tid till att fota mig varje dag och sen lägga in bilderna på datorn. Men ska försöka på in lite bilder på annat. Min blogg känns lite för svart/vit.
Postat av: sara
hej!
tycker att du verkar stå upp för det du tycker osv. men gör du det i verkliga livet också?
tycker också att du kan lägga upp lite fler bilder på dig och dina vänner, skulle vara jätteroligt att se!
Svar: Jag står väldigt ofta upp för det jag tycker och säger det jag vill säga. Är inte konflikträdd och tar hellre upp saker jag tex stör mig på än att gå och hålla det för mig själv. Ja, jag ska försöka få in lite fler bilder. :)
Postat av: anonym
Jag hatar din blogg. Du skriver aldrig något. Varför inte?

1. Vem förlorade du oskulden med?
2. Är du kär i någon?
3. Vad heter din mamma?
4. vem är din bästa kompis?
5. Har du varit tillsammans med någon snygg kille?
6. Är du bög?

Svar: Tråkigt att du inte gillar den, men du behäver inte läsa om du inte vill. Tycker inte att det är speciellt roligt att blogga, det är min vän linda som pushar mig att göra de :P
1. Niclas
2. Nej jag är inte kär :/
3. Min söta mamma heter Kristina, kallas Kicki
4. Har 3 underbara tjejkompisar som kommer före allt. Linda, Sofia och Emelie
5. Alla har olika smak på killar, men jag kan säga att de killar jag har varit tillsammans med har jag fallit för    personligheten till 100%.
6. Nej det är jag inte, kan inte vara det heller.

Postat av: karin
tjena, har några frågor till dig :)

1. hur lång är du?
2. hur mycket väger du?
3. vad har du för klädstil?

snälla lägg upp lite fler bilder blir tråkigt utan bilder!

Svar:
1. jag är 170cm
2. Va ett tag sen jag vägde mig och jag väger olika varje gång. Men väger mellan 50-55kg. Jag är väl medveten om att det är lite och jag försöker gå upp i vikt, men det fungerar inte så bra. Några tips?
3. skulle inte säga att jag har någon speciell klädstil. Men de mesta av plaggen kommer från Gina Tricot, HM och MQ.
Postat av:
hej. har hört lite rykten på sista tiden. är det sant att du och din vän linda hittade på att ni var lesbiska på en lokalfest bara för att han var ful.
dömer du verkligen så mycket efter utseendet? sorgligt. ytan räknas inte, det är insidan!
vad tycker du om fula människor egentligen?

Svar Ja haha, det är sant. Sofia hade berättat massa bra saker om hennes killkompis och om hur bra han såg. Men han föll varken mig eller Linda i smaken och för att han inte skulle vara för på sa vi att vi var lesbiska.
Ja jag dömer folk efter utseende, vem gör inte det? Men jag ger de ofta en chans att ändra min åsikt. Jag gillar fula människor, de får mig att känna mig snyggare :)
Postat av: ???
HAHA. Sandra :D

Är det sant att du lever efter att snygga tjejer inte har flickvän?

Svar: Jag utgår ifrån att det sista ordet ska vara pojkvän. Och nej jag lever inte efter det. Jag skulle göra allt för att hinna en bra kille och bli kär. Men jag har inte hittat någon än :/

Men nu är det paradise,  hoppas ni är nöjda med svaren

snodde den från min fru

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du varit kär i en idiot
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta.
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[  ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har fuskat på ett prov


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[  ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen. 
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet 
[  ] Jag är kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[  ]Jag föddes med en sjukdom.
[x]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben i kroppen. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] Jag har en tatuering.
[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER
[  ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer. 
[  ] Jag har pissat på mig av skratt. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.

dålig uppdatering

Jo jag vet det, men har inte haft tid eller ork. Ska försöka hinna svara på frågorna ikväll

RSS 2.0