.

Vad gör Sandra vaken nu? Jo om 20min ska hon åka till jobbet, kul va?! nej inte riktigt! Jobbar på bilreservdels huset i Lunda. Är ganska tråkigt, men trevliga människor. Men gå upp tidigt är fan inte min grej. Har lov, VILL SOVA! När jag slutar vid 4 ska jag möta Linda och försöka hitta en nyårs klänning. Gina Tricot är cp, de skickade aldrig min klänning jag beställde. Så det blir ut och leta i sista sekund. Men nu måste jag fixa mig, mamma köra mig om 18 min. puss!

seg

Julafton igår var helt okej, fick massa saker som jag önskade mig :) När jag kom hem vid halv 9 åkte jag och mötte Emmy, vi gjorde inget speciellt, bara lallade runt lite i några timmar. När jag kom hem berättar mamma att varken telefonen, tvn eller internet funkar. Så vi satte på en film, Heartbreak Hotel. Vi dog av skratt i början av filmen, den va sjukt rolig. Men slutet va inte lite bra :/ Jag gick och la mig ganska tidigt igår, men ändå så sov jag sjukt länge idag.

Kvällen ska spenderas med brudarna som vanligt. Vet inte säkert exakt vilka brudar ;P Ikväll ska mamma ut, så det blir nog pizza express för mig idag :) Förhoppningsvis vill nån äta med mig :P ska ringa Linda nu och kolla om hon vill.

trött

Orkar inte skriva så mycket ikväll. Är sjukt trött efter en kväll med Emmy. Skriver imorgon bitti när jag vaknar

GOD JUL!

God Jul allihopa, hoppas ni får en underbar dag. Jag ska åka till enköping om 30min för att fira jul med släkten. Skriver senare ikväll. puss!

tisdag

Gick upp runt 12 för att käka lite, tog en dusch och fixade mig. Vid 2 drog vi hem till Marcus för att reda ut allt, men det gick inte så bra. Vi kom inte fram till nånting. Skulle behövt Broheden och Danne där också, men det får vi reda ut någon annan dag. Sen åke jag och linda upp till Vällingby för att handla och posta brev. Va hos pappa ett tag också. Har planerat att sova där imorgon för första gången på länge, eftersom vi ska fira jul där på morgonen.

Har pratat med Emmy massor ikväll. Hon tror att jag vill åka till Skanstull strax innan 1 på en tisdag, nej tack. Men ska tydligen träffa henne och Tim imorgon för lite shopping. Jag och Tim ska hjälpa henne att hitta en klänning till hennes personalfest imorgon. Efter stan ska jag hem till pappa för att sätta upp granen och pynta den och även baka pepparkakor med min bruur! vi får väl se ut de slutar, de kommer säkert bli jättebrända som de alltid blir. Men nu orkar jag inte skriva mer. Ha de bra!

dagarna

Lördag: Jag, Emelie J, Sofia, Linda, Malin och Emelie P drog till Jimmy och satt där med grabbarna och drack lite öl och chillade. Retades lite med David också som låg och sov typ hela kvällen. Sen drog vi hem till Björn i Vällingby, där blev det mycket dans och skön musik. Men blev lite konstig stämning när jag fick reda på att Björn var min kompis Johannas stora systers ex. Världen är allt liten den ;P drog hem ändå ganska tidigt. På hemvägen gick Lindas skosula sönder, HAHA. Så hon fick gå hem utan skor och Malin missade sin buss så hon kom hem 05.15, stackare..

Söndag: Jag, Linda och Sofia drog och kollade på bio. Blev lite strul med vilken film vi skulle se, för alla ville kolla på olika filmer. Tillslut blev det 2012. Den va helt okej. Va grymt skönt att det bara var vi och 2 till i hela bio salongen. Efter filmen drog alla hem till sig.

Måndag: Vi drog till café 60 runt 9 tiden. Åt bakadpotatis med skagenröra, mmhmm. Va skit mysigt där, men lite för mycket folk, men det är det alltid där. När vi va klara drog vi förbi Broheden för att hämta Malins mobil. Blev ganska knas, men orkar inte gå in på detaljer ;P


dålig sandra

Har inte varit bra att skriva på sista tiden. Men nu tänkte jag äntligen sätta mig och skriva vad som hänt de senaste dagarna, men nej då ska Basse gå förbi mig just nu. Så det får bli senare ikväll jag skriver. Sitter hemma hos pappa, har precis ätit middag, älskar att äta här. Blir typ alltid pizza express, idag blev det en calzone med massa pepperoni och cola, mhmm. Nu är Basse här, så ska springa ut :) puss

Myspys

Sitter just nu på café 60 med emmy, linda, amina, sofia, malin och boman. Är skit mysigt, åt precis bakadpotatis med skagen :) orkar inte skriva mer, eftersom jag är inloggad via mobilen. Men när jag kommer hem skriver jag lite om vad som hänt de senaste dagarna, om jag orkar :) ciao

seg som fan..

Nu har jag precis kommit hem. Dagen började igår hos Tommie, sen drog vi vidare till Robin. Det var jag, Emelie, Sofia, Linda och Malin och sen grabbarna ;P Tobbe körde hem flickorna och jag orkade inte gå hem så sov hos Tommie. Har bara segat hela dagen. Linda och Sofia kommer om ca 5 minuter. Har ingen aning om vad de ska hit och göra men men..  Nu ska jag äta upp min mat innan gamarna kommer ;P

tjuuue

Kollade precis på paradise hotel, jag älskar Rami, han är så jävla skön. Skoldagen har varit helt okej, men på morgonen hade vi ett oförberett prov typ i engelska. Men fick mer poäng än Stavros och Sadim på spanska provet så jag är överlycklig :) Efter skolan drog jag, linda och sofia oss mot vällingby. Vi mötte upp Danne och Jimmy, satt på baronen ett tag och snacka massor :)

Imorgon är det skolavslutning, WIIIIEE!!! ska dit och kolla på något julspel och äta tacos i matsalen. Sen ska vi dra oss mot Linda och julfika. Därefter ska jag hem till mig, duscha, sminka mig osv. Sen ska vi ganska tidigt dra oss mot Tommie Toyboy och sen senare på kvällen till hans granne Robin. Kommer nog bli ganska kul imorgon, va ett tag sen man umgicks med det folket :)

längtar

NU ÄR DET EXAKT 2 MÅNADER TILLS JAG FYLLER 18! YEAH!!


chilling

Ligger och kollar på NCIS, älskar de :) proppar i mig chips och dricker cola också. gött som fan. Skoldagen har varit helt okej, fick sluta vid halv 4. Tack vare Emelies hjälp hann jag klart med Svenska läxan och hann lämna in den i tid. Ikväll blir det att plugga till ett engelska prov som vi ska ha imorgon, men de är muntligt, så är inte så jobbigt. Sen imorgon måste jag skriva klart mitt engelska tal om min mami :) I helgen ska det ännu en gång festas med brudarna, ryktas om att vi ska till Tommie eller Robin eftersom de saknar mig och Sofia så mycket :) Lördag får vi se vad som händet. Måndagen blir det ut på ekerö hos Esmat, längtar som fan! Men nu ska jag tjocka mig lite till, kanske skriver senare.

Godmorgon

Nu sitter jag hemma framför datan och försöker fördriva den sista tiden innan jag ska till skolan. Har prov första lektionen, är inte ett svårt prov så det kommer nog gå helt okej. Efter provet har jag håltimme i ca 3 timmar, segt som fan. För att sedan sluta halv 6. Men är klar med mitt arbete så får nog gå tidigare. I skolan så är det julmat idag, wiiiee. Julmat är det bästa som finns! Men nu ska jag gå ner till tuben. pusss!

inte som planerat

Planerna för kvällen var att plugga, plugga och plugga. Men nej, som vanligt blev de inte så. Började med en underbart god middag på Ruccola med Linda och våra bröder Fredrik x2 ;P efter körde Lindas pappa hem mig och det blev tvprogram efter tvprogram. Och nu sitter jag här strax innan läggdags och har inte fått ett skit gjort. Men med min vanliga tur klarar jag mig ändå. Men ska läsa lite innan jag somnar för säkerhets skull.

JAG HATAR SNÖ!! Man blir bara blöt, halkar överallt och de värsta av allt är när någon får för sig att starta ett snöbollskrig! Den enda gången det är okej att det snöar är på julafton. Jag och mamma beställde nyss en klänning från gina som jag ska få i julklapp, ÄLSKAR DEN! Hoppas bara att den sitter fint. Kommer få den inom några dagar. Va i Vällingby ett tag på eftermiddagen med Linda och köpte lite julklappar till familjen :)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yeees!
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Har inga nyårslöften, vet att jag bara kommer bryta de.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej :/
4. Dog någon som stod dig nära? En släkting i slovenien, men vi va inte jättenära.

5. Vilka länder besökte du? Turkiet, Tror det var de enda :/
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Jobb, pengar och egen lägenhet
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Öhm, guldfiskminne :P
8. Vad var din största framgång 2009? Nja, finns nog ingen framgång det här året
9. Största misstaget? Att jag lärde känna vissa personer.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft feber nån gång, jag blir sällan sjuk.
11. Bästa köpet? Alla saker jag köpte i Turkiet.
12. Vad spenderade du mest pengar på? PARTYY!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, när jag insåg vilka underbara vänner jag har.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Finns FÖR många
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Skulle nog säga både ledsnare och gladare. 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Festat

18. Hur tillbringar du julen?: På morgonen med familjen, eftermiddagen med släkten :)
19. Blev du kär i år? Gillade några, men inte kär..
20. Favoritprogram på TV? NCIS :)
21. Bästa boken du läste i år? Jag har nog inte läst en enda bok iår..
22. Största musikaliska upptäckten? Qué?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Länge sen, men tror jag fick min data då..
25. Något du önskade dig men inte fick? Inte vad jag kommer ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Kollade på en hockey match, DIF spelade mot några.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Mer pengar och mer vilja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? bara gina kläder typ :P
29. Vad fick dig att må bra?: Mina underbara vänner som ställer upp.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Josh Duhamel =D
31.Vem saknade du? Clarissa och Johanna
32. De bästa nya människorna du träffade? Har träffat många, men den senaste är Emelie :)


helgen

FREDAG: I Fredags var jag, Emmy och Linda hemma hos Emmys kompis Ted. Det blev mycket skratt, men även lite bråk. Men hade ändå grymt kul. På vägen hem får vi för oss att käka på grillen i Alvik, vilka träffar vi där? Jo, Broheden och Crispin! Blev sjukt glad av att träffa de, va länge sen. Men Jimmie va ju även där, inte lika kul, men vi gjorde det till något kul :P Ni som va där fattar vad jag menar.

LÖRDAG: Planerna var att vi skulle ha återförening hemma hos Crispin, allt gammalt folk med lite poker och massa snacka. Såg fram emot de fett mycket. Men herregud va tråkiga ni va. Hälften orkade inte ens komma, resten va bara sjukt otaggade. Så jag och Linda drog till hässelbystrand och träffa Johan och gänget. Inte så mycket drag där, men sjukt sköna människor :) Kom hem ganska tidigt, men det behövde jag. Kollade lite på tv med mamma när jag kom hem, sen somnade jag.

SÖNDAG: Direkt när jag vaknade var det bara att klä på sig för att sedan gå ut och promenera. Blev en lite kortare promenad idag på ca 40min, för både jag och Linda va helt döda. När jag kom hem va det dags att laga middag. Kändes som jag förberedde mat i flera timmar. Vid 6 kom alla grabbar i familjen och vi hade en mysig middag hemma hos mamma. Det blev hasselbacks potatis med fläskfilé och massa tillbehör. Var hur gott som helst.

Imorgon är det dags för skola igen, börjar vid 10, ska kolla på skolans Luciatåg. Alltid lika tråkigt varje år. Men sitter hellre och kollar på det än att sitta på lektionen. Under den här veckan har jag grymt mycket läxor. Blir hem och plugga varje dag efter skolan. Lätt att säga eftersom jag aldrig pluggar, men nu måste jag verkligen ta tag i skolan.

FREDAG!

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men typ inget har hänt :/ igår va jag på min lillebrors Luciatåg, va fett gulligt :) Efter åt vi massa lussebullar och pepparkakor. Jag och mamma skulle ju baka i onsdags, men hon hade glömt att köpa saffran. Lika smart som vanligt :P Nu har jag precis tagit en varm, skön och lång dusch. Om ca en timme ska jag möta Linda och Emelie i Vällingby för att senare dra till Chrisse. Ska inte stanna där hela kvällen, men ett tag iaf. Vi får se vad som händer senare på kvällen.

Förut var jag ju bara med killar, älskade det eftersom jag inte kom så bra överrens med tjejer, tycker de är för komplicerade. Men nu de senaste helgerna har det verkligen bara varit brudar. Jag och mina närmsta älsklingar. Har haft det så jävla kul och de kommer bli samma sak i helgen. Har glömt hur roligt man kan ha det med tjejer man går ihop bra med. ÄLSKAR ER TJEJER!!!!

onsdag

Har precis stått med mamma i en timme för att hjälpa henne att få ut hennes linser. Hon skaffade de idag och är helt handikappad. Men tillslut gick det bra som tur va. Träningen idag gick sjukt bra. Vi gick från Hässelby till Maltesholmsbadet därefter på en våldtäktsstig till kanaan sen gick vi någon långt elljusspår till stallet vid grimsta. fy faaaan va det luktade illa och va hästbajs överallt. Men promenaden tog 1 timme och 15 minuter :) Förbättrat oss med 30min. Det enda som vi sa under tiden va:
- Fan va jobbigt
- Jag dör snart
- Jag kan inte andas
- Nu har jag nått min maxpuls
- FAAAAN va det luktar hästbajs
- Akta träden, leran och hästbajset

Det va typ allt vi sa ;P Nu kommer det 3 bilder också :)


Ut och gå igen

Nu blir det en till promenad med Linda :) ska möta henne om 10 minuter :) skoldagen va hur seg som helst. Hade håltimme mellan 10.45-14-45, inte roligt alls. Spelade kort hela håltimmen och åt goda mackor :) Men blev klar med min fotouppgift så har ingenting att göra nästa vecka, wiiiee :) Men nu måste jag ner och möta henne. ciaooo

-

Jag och min söta fru! :)


seg tisdag

Den här dagen har gått sjukt långsamt :/ hade spanska på morgonen, fick 10000 papper om vad som kommer på provet. Sen sista lektionen hade Jag, Emelie och Carro redovisning på våra tal i engelskan. När emmy började läsa brast vi ut i skratt, helt utan anledning. Så vår lärare blev ganska irreterad, för hon hade bråttom. Men det gick inte att sluta, när vi väl har börjat så kan vi inte bara sluta. Emmy sa typ ett ord i taget och blev tillslut klar. Sen vad det jag som skulle redovisa. Mitt tal var på 45 sekunder, men det skulle vara på omkring 5min. Så jag ska lämna in en skriftlig text innan jul ist. Har fan sjukt många läxor och prov att göra innan jul nu. :/ Men men, inte långt kvar till julafton, då man kan äta hur mycket god mat som helst. ;)

Imorgon är det långdag i skolan, går mellan 9.45-17:30. Hur segt som helst, men dagen är ändå helt okej. När jag kommer hem ska jag slänga i mig något att äta snabbt för att sedan möta Linda och promenera :) Blir lika stolt varje gång jag säger det ordet :) När jag kommer hem ska jag hjälpa mamma att laga massa lussebullar, mmm gott :)

Kanske skriver mer senare, nu är det tvn som gäller!

Bilder från i fredags


Boman, jag och Martin


Sofia och Emelie


Jag, Erika och Boman


Sofia


Boman, Sofia, Malin, Linda, Alexandra, Emelie och jag


Malin och Linn


duktiga flickor

Nu har jag äntligen kommit hem, promenerade i snabb takt i 45min :) har aldrig känt mig så här duktig förut. Det va hur skönt som helst och perfekt väder :) Vi har bestämt att gå varje måndag, onsdag, torsdag och söndag. Men nu måste jag springa ner till tvättstugan, har hur mycket tvätt som helst.

tjulululu

Fick en trevlig överraskning i skolan idag, Linn och Emil hälsade på :) Va med de i skolan ett tag, sen körde Emil hem mig och nu sitter jag här och ruttnar. Om 20 minuter ska jag vara nere i Hässelbygård för att möta upp Linda, vi ska ju börja promenera nästan varje dag *stolt* :) Trodde faktiskt aldrig att det skulle bli av. Men nu ska jag sätta på mig mjukisar och hitta varma kläder som jag kan ha på mig. Ciaoo

Dagen

Så här ser dagen ut för mig.
Skola
Träna
Tvätta
Plugga
Förbi pappa
Tv

Kommer blir ganska stressigt jämfört med andra dagar :/ men men, man vet ju aldrig om jag kommer orka plugga och träna. så kanske blir en slapp dag iaf :)

äntligen

Nu har min underbara vän Sofia äntligen förstått vad jag har tjatat om i typ 2 veckor. Hon har äntligen förstått hur rätt jag har haft. Självklart är det tråkigt det som hänt, men du vet baby att du kan klara dig bra ändå. Finns alltid här för dig!


NU SKA JAG BLI NYTTIG

Jag har bestämt mig för att börja träna och äta nyttigt. haha, skoja bara och de fattade nog de flesta. Men jag och Linda har bestämt oss för att börja promenera i snabb takt ner till vattnet varje dag. Första promenaden äger rum imorgon vid 4 :P får se om vi kommer fortsätta med det varje dag, ganska tveksam på det, eftersom jag inte har tränat på över 1år ;P Berättar imorgon hur det gick. :)

gårdagen

Igår började kvällen hos Greken, till en början hade vi det skit trevligt. Men sen kom det en brud som vi HATAR, så vi orkade inte vara kvar där. Så vi drog till Emelies kompis i Spånga ist, där stannade jag och sofia till typ 2-3. Sen åkte vi runt i hela stockholm och letade efter en mack som hade korv. ;P helgen har varit helt underbar. Och tack alla brudar som va med i fredags! <33

:)

Ska springa ner till Hässelbygård strax och möta Linda en snabbis, för att snacka lite skit. Och så ska jag handla mat, ska laga tacos till la familia :)

underbar kväll

Nu har jag äntligen orkat gå upp ur sängen och fått i mig något att äta, sitter och kollar på Con air. :) Gårkvällen var jag först med Sofia, Emelie och Linda. Sen vid 9 mötte vi upp resten av folket i Brommaplan. Hade det hur roligt som helst, de enda dåliga va musiken, den va inte så uppskattad.

Lägger upp bilder senare när Malin har orkat lägga in de :)

mys

Nu sitter jag hemma, har precis vräkt i mig massa chips (a) Längtar sjukt mycket till imorgon :) Emelie har räddat min helg, hon ska ta med sig en klänning till skolan imorgon som jag kan ha på mig. tack gumman <3

Kommer troligen inte hinna blogga imorgon så skriver snabbt nu vad som händer. Efter skolan åker jag och linda till vällingby för att köpa strumpbyxor och smink. efter det åker vi hem till mig och hämtar lite saker. Sen blir det middag ute nånstans. Vi ska chilla hos Linda ett tag, fixa oss osv tills vi ska möta brudarna i Brommaplan. Sen är det PAAAAAAAAAAAAAAARTY!!

Men det är American Pie på tv. Så ciaoooo!

skumt

Käkade precis middag med mamma och min minsta bror William. Vi satt och så prata lite så tog min bror upp något om teckenspråk. Då visade jag jättestolt att jag kunde "visa" mitt namn. Helt från ingenstans gör mamma hela alfabetet. Jag blev hur chockad som helst. Hon förklarade att hon fick lära sig det när hon var liten och att de flesta i hennes klass kunde teckenspråk, så det var så de fuskade på prov x) Det satt vi och roade oss med hela middagen ;P



Min söta bror William i Turkiet med sin "coola" Barca tröja :)


mer planerat

På fredag är det bruuuudarna som ska flippa, några ska föra hos amanda och några hos malin. Vi skulle först vara hos Amanda, men fick reda på att Linda inte får plats och vi orkar inte åka till Ekerö. Så jag och Linda har bestämt oss för att vara hos henne i början av kvällen och sen möta upp alla andra i Brommaplan senare. Blir väl en romantisk middag för henne och mig :)

Kollar på Trauma nu med mamma, FY FAN vilket äckligt program. Skulle aldrig kunna bli läkare!


:)

Idag åkte jag till skolan så jag va där kvart i 10, men tydligen så började jag 13:35. Så tiden slösade jag med att spela kort med Sofia och Emmy och göra foto uppgiften. Eftersom jag hann så lång på uppgiften så slapp jag vara kvar i skolan till halv 6, fick gå vid typ 4. Efter skolan mötte jag danne en snabbis sen åkte jag hem till pappa.

Jag har gått upp några kilon nu, är överlycklig. Nu är jag bara några kilon ifrån min målvikt. Ska väl börja träna så det händer något.

Pappa har fixat ett jobb till mig mellan jul och nyår, kanske inte det roligaste med jag behöver pengar. Ett inventarie jobb på nån bilfirma.

bla bla

Har precis kommit hem, har varit hos pappa ett tag för att hämta kläder, kolla på tv och prata lite om alla resor jag vill åka på ;P men allt han säger är att jag borde skaffa ett jobb så att jag kan bidra med lite pengar själv. Med ni som känner mig bra vet att jag är jävligt lat, så vi får väl se hur det blir med de.

Igår va jag hos Linda på kvällen, vi va helt flippade, vet inte riktig va det va med oss. Vi försökte lära oss olika danser, bla till The ketchup song. Haha, fy fan va fula vi va! Men nu har jag laddat ner den låten, så ska sätta in den på ipoden och visa alla i skolan imorgon :)

Imorgon slutar jag halv 6, om inte senare. Måste fixa klart en uppgift i Fotografisk bild, allt som vi har gjort ska redovisas imorgon och jag kommer behöva sitta hela min håltimme och arbeta med de eftersom någon idiot har raderat alla mina bilder!!

Längtar sjukt mycket till helgen. På fredag är det lokalfest, ryktet går om att det kommer vara sjukt mycket killar där, wiiiie :) Ska bli så jävla kul att festa med alla tjejer, vi är ca 13st. Har nog aldrig hänt att vi festat alla tjejer, inte en enda kille ska med som vi brukar umgås med. Sen på lördag är det dags att fira min älsklings grek som äntligen har fyllt 17, grattis!

Nu pallar jag inte skriva mer för stunden, kanske blir ett till innan jag lägger mig, men det lär inte hända :)


Life is short

They say it takes a minute
to find a special person,
an hour to appreciate them,
a day to love them,
but then an entire life
to forget them


RSS 2.0