Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund. Ni får fråga vad ni vill, och ni kan vara anonyma. Svarar på frågorna nångång i början av nästa vecka


21 januari

Idag var jag och klättrade med skolan, det var faktiskt skit roligt, men väldigt jobbigt. Kanske har träningsvärk imorgon. Efter klättringen drog vi och käkade på donken. Satt sen i skolan ett tag och spelade poker med Marcus, Linda och Sofia.

Efter skolan åkte jag hem till Linda, men hann bara va där i typ 10 minuter, sen kom mamma och hämta mig för vi skulle käka på max. När jag kom hem mötte jag upp Linda igen i Hässelby, Danne var också med. Linda och jag fucka ur lite ;P

Just nu sitter jag och kollar på Crank. Bästa filmen någonsin, kan kolla på den hur många gånger som helst utan att tröttna. Finns en 2a, den är också sjukt bra, men gillar inte slutet så mycket :/

Imorgon är det Fredag, vet inte riktigt vad som händer än, men det löser sig alltid :)

Har blivit en ny människa

Nu har jag bestämt mig för att göra något jag nog aldrig gjort förut. Ska plugga!!!! :) Det blir geografi, eftersom jag har kvar mitt ig i det från 1an :/ ska göra mitt bästa så jag blir av med de..

lalala

Skoldagen har varit helt okej, men kunde ha varit roligare. Just nu sitter jag och kollar på Polskiland-Sverige. Vet att de är bra, men vi kan fan inte förlora mot de, står 17-15 för tillfället :/ Hjälper även min söta bror med hans matteläxa. Imorgon ska vi klättra i Solna, kommer nog bli helt okej, sen är det bara att åka tillbaka till skolan och ha Spanska, världens tråkigaste ämne om man bortser från information och layout. Nu ska jag kolla vidare på matchen :)

YEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!

SLOVENIEN VANN ÖVER SVERIGE, SÅ JÄVLA UNDERBART!


lååång dag

Kom hem från skolan för ca 30min sen. En gullig Brink kom och hämtade mig, Sofia och Linda när vi slutade. Till middag blev det pommes med fläskfilé på Rasmus Grill, sjukt gott! Nu sitter jag och kollar på Paradise hotell med mamma :) Är ganska trött så blir nog tidig läggdags för mig

skolan

Sitter i datasalen och har min första information och layout lektion. Läraren är helt efterbliven och man somnar när hon snackar. Slutar halv 2 idag, har bara två lektioner, skit skönt! Funderar på att stanna kvar i skolan för det är öppet hus. Så jag och Fia funderar på att hjälpa Mikail i Cafét. Men känner ändå för att åka hem eftersom det är Slovenien-Sverige i handboll klockan 8. Vi får se vad jag gör. Stannar jag blir det troligen middag på donken, yeah!

trött på polisen

Är trött på att de inte tar saker på allvar. Nu har de lagt ner utredningen pga brist på bevis.. BULLSHIT säger jag bara. Finns saker utskrivna plus samtal. Folk kommer undan med de mesta nu för tiden och det stör mig sjukt mkt. Men tro inte att det är över än, det ska överklagas osv osv. Hämnden är ljuv!

underbar vän

MIKAIL ÄR EN UNDERBAR VÄN!!!!!! <3


inställt

Järvsö har nu blivit inställt eftersom det va många som inte orkade eller va taggade. Vi kommer inte så bra överrens som vi gjorde förut, vilket är ganska tråkigt. Får väl ist se fram emot skidresan till Slovenien och träffa farmor och farfar :) kommer blir skönt att komma iväg men ändå segt att vara borta hela lovet. Sen måste jag börja spara pengar till Turkiet, den resan ska verkligen bli av! Saknar 2000kr ifrån att kunna boka. Måste hitta ett jobb!

powernap

Tog precis en powernap i 2 timmar. Va hur skönt som helst eftersom jag va helt slut när jag kom hem från skolan. Ikväll händer inget speciellt förutom att jag ska kolla på paradise hotell :)


18 Februari

Skolan va helt okej idag, mycket skratt men även mycket bråk med min idiot till vän, Linda. Min nya engelska lärare är en kille på 25 år!! Kom igen, umgås fan med människor som är några år yngre, känns inte helt rätt. Man kan inte ta han seriöst. Men han verkar endå helt okej. Han vågar väl inte säga emot så mkt eftersom vi är den första klassen han kommer undervisa :P

Har precis kommit hem från skolan, va kvar ett tag i skolan med Linda för att hålla Mikail sällskap. På tunnelbanan träffade jag Alice från min gamla klass, va skit trevligt, har inte träffat henne på länge. Men nu ska jag hjälpa mamma med maten. Skriver senare, puss!

Godmorgon

Lyckades vakna i tid idag, tack vare min älskling Sofia som ringde och väckte mig nyss. Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på Vakna med The Voice. Mår så jävla dåligt, är jätte förkyld :/ är ganska jobbigt eftersom jag typ aldrig är sjuk. Men nu måste jag hoppa in i duschen. puss!

det kommer bli en sömnlös natt

Happ.. Då sitter man uppe ännu en gång och kan inte sova. Har för många tankar i huvudet och de vägrar försvinna, va fan ska man göra?! Är trött på att inte kunna somna direkt, ligger jämt vaken och funderar i flera timmar, vilket påverkar mina studier ganska mycket. Antingen har jag svårt för att komma upp på morgonen eller är helt lost på lektionerna. Tankarna har oftast med killar att göra. Varför ska ni jämt göra det så jobbigt för oss tjejer?

skola imorgon *suck*

Då är det dags för skola imorgon, har blandade känslor om det. Har fått ett nytt schema som är helt okej. Mina håltimmar försvinner och får kortare dagar :) Kommer även få en ny svenska och engelska lärare. Jag hoppas verkligen att det är en helt ny lärare, hatar alla som jobbar där nu.. Vi får se vad som händer efter skolan, men det lär ju inte hända något speciellt :/

GAAHHH

Blir så jävla irreterad. Idag skulle vi äntligen flytta över min garderob som jag har hos pappa till mamma. Mamma har kämpat hela dagen med att ta isär den i delar eftersom att hela inte fick plats i bilen. Hon har åkt fram och tillbaka till pappa för att hämta olika delar och saker hon behöver. När vi äntligen har burit in allt i lägenheten börjar vi bygga, tog flera timmar att få ihop skiten. Vi byggde ihop den liggandes och när vi äntligen blev klara skulle vi ställa den upp. Vad händer då?! Jo hela skiten brakar ihop och hamnar på min fötter. Fick skit ont plus att jag blir utan garderob, ÅHHHHHHHHHH!!!! Vi har nog ingen framtid inom bygg..

1 MÅNAD KVAR!

Nu är det bara en månad kvar tills jag fyller 18! Längtar som fan!


söndag

Har precis kommit hem från Vällingby, va där med Fia och käkade kebeb :) sen träffade vi på Elin och Blomman också, det va mysigt :) Igår va vi första hos Jimmy, va där ett tag med grabbarna. Va lite konstigt till och från men va ändå kul. Sen drog alla vidare till Rille, då gick jag och Sofia till David ist där han och Tommie satt och spela tv spel. Men tillslut hittade vi en data med fungerande internet, då blev det musik ist :)

seg

Igår va vi hos Jimmy, hade det skit trevligt där. Synd bara att de flesta av grabbarna skulle upp vid 6 för att åka skidor, haha. Är glad att jag bestämde mig för att inte följa med. När vi drog från Jimmy drog Jag, David, Tommie och Emelie hem till David och spelade massa tv spel. Va mysigt att ta det lite lugnt. Väldigt sent på natten blev det promenad hem :) Ikväll ska vi troligen hem till Jimmy igen, men inget är säkert, får se hur det slutar.

Mamma kommer strax hem med mat till mig, så ska käka och sen fixa mig, sen ska jag möta upp mina älsklingar Sofia och Linda. Hade med mig kameran igår, men det blev inga bilder :/ man kanske blir några ikväll <3

FREDAG!

Har precis ätit middag med mamma och min moster som hälsar på från enköping. Det blev fläskfilé och potatisklyftor. Innan maten hann jag även ta en dusch, blev inte så skönt som jag trodde eftersom vattnet inte blev varmare än ljummet. Nu ska jag kolla på lets dance ett tag sen fixa mig. Vid 9 ska jag vara i Vällingby för att möta upp brudarna. Vi ska hem till Jimmy ett tag, sen får vi se om vi stannar där hela kvällen eller drar vidare till Spånga och firar Natta. Ha en bra Fredag! :)


länge sen

Är trött på att höra mina vänner tjata om att jag ska uppdatera min blogg. Så jag ahr bestämt mig för att ge bloggandet en sista chans. Tröttnar jag på det en gång till tar jag bort bloggen :P

RSS 2.0