knaas

Vi klädde ut oss till pirater och när vi hade fixat allt la vi oss båda ner på marken och skrattade, fy fan va fult vi va! Vi båda sa samtidigt: - Vi kan inte gå så här. Så vi tog av oss kläderna snabbt som fan och började fundera om på nytt. Vi tänkte på vad de andra skulle ha på sig osv, men problemet är att inga av våra vänner ska klä ut sig. Så vi bestämde oss för att vara lika tråkiga som de och åka dit i vanliga kläder. Vi ska strax åka upp till Vällingby för att käka, får vi någon bra idé då så får vi väl springa in i någon affär i sista sekund. Lägger upp bilder på hur jag såg ut som pirat


Party i min lägenhet

Haha om folk skulle se mig och Emmy nu skulle de tro att det var någon allvarligt fel på oss. Vi spelar hög musik och dansar i våra nya klackskor för vi måste gå in de tills ikväll. Men den här bruden är det party hela veckan ;)

Min fina ipod högtalare


hissar och dissar

 



* Att vara 18! :)
* Sociala och trevliga människor
* Mina bästa vänner Linda och Emmy
* Disney filmer
* Att det snart är lov
* Min Ipod!!!!!!!!!!!







* Gummistövlar, fult som fan, är ni bönder eller?
* Att sommaren typ aldrig kommer
* Falska människor som man trodde var ens vänner
* Skola, kan det finnas något tråkigare?
* Killar som tror de får knulla pga att de bjuder på en drink


tagga!

Sitter just nu hemma hos mig med Emmy. Dagen började som vanligt med att Emmy väcker mig 10min innan jag måste gå hemifrån, så skyndar mig att klä på mig och sedan springer ner till gård för att möta Linda. På tuben sminkade jag mig och snackade med Linda om skämtet som jag drog igår :P Hade bara en lektion idag, så jag och Emmy drog till Rasmus Grill och käkade kebab. Gullet bjöd mig :) Sen drog vi hem till henne och hämtade massa pirat grejer. Nu tar vi det bara lugnt och väntar på att det ska bli kväll. Vi ska föra någonstans inne i stan och sen vandra mot skivan. Uppdaterar med bilder och kanske ett inlägg innan jag drar. puss

Bilder från idag
Provade ögonlappen på nockebybanan och den goda kebaben vi åt :)


fail på hög nivå

Det har blivit något fel på mammas dator som jag använder nu. Så det stog att det var första maj idag. Blev sjukt glad och hittade på värsta lögnen att dra för Linda. Vill inte nämna några namn, men sa att en gammal killkompis hade hört av sig till mig och berättade att han saknade att umgås med oss, att han är ledsen för allt som hänt osv. Kanske inte låter som värsta grejen för er som inte känner mig så jättebra, men tro mig, det är de! Drog ut på skämtet ett tag och hittade på mer grejer. Men tillslut började jag fundera och kom fram till att maj kommer efter april och första april har inte varit än,  för jag är inte sån som missar första april. Blev sjukt arg och besviken när jag insåg att datorn hade fel datum. Mitt skämt hade kunnat gå så långt och förvirrat många människor. Men men, ska börja klura redan nu på skämt till första april som är på torsdag :)


Hjälp mig!

Hjälp mig med vad jag ska skriva här i bloggen. Blir svårt eftersom jag inte vet vad ni vill läsa. Kom med förslag! :) Frågestund? Dagens outfit? Hissar och Dissar?
Jaja, ni fattar.. :)


tv mys

Kollade nyss på Cougar Town, klockrent program ;) Nu ska jag nog bara chilla framför datorn tills det är dags för läggning. Hade planerat att plugga lite, men alla böcker och papper ligger kvar i skolan :/ Juste, sa ju att jag skulle på skiva idag, men det är tydligen imorgon. Emmy sa lite fel till mig. Lite tråkigt eftersom jag var sjukt taggad idag, men lär väl vara det imorgon också :) Slutar troligtvis inte halv 6 imorgon som jag brukar på onsdagar pga att skolan har fått nya datorer och de har inte photoshop, wiie :)


städar

Kom till pappa för ett litet tag sen, åkte hit för att städa hans hus. Lovade han att göra det eftersom han köpt massa saker till mig den här månaden. Så passar på att göra de nu när han är iväg på någon kurs, så när han kommer hem kommer han bli glatt överraskad :)

Hade även tvättstuga idag hos mamma, så har även tvättat i ca 2 timmar. Förstår inte hur 2 personer kan ha så mkt tvätt :S Är helt slut! Men fick lite hjälp med det av snälla Lucas :)

Aja nu måste jag fortsätta så att det blir klart nångång. Skriver senare


svar på kommentar

Fick en kommentar om att jag borde lägga upp fler bilder på mig och min vardag. Jag har tänkt att göra det flera gånger, har tagit bilder osv. Men när jag kom hem så insåg jag att min datasladd var borta. Men nu är jag hemma hos pappa och har lagt ner en i väskan. Så jag lovar, kommer bli fler bilder på min vardag :)

bästa köpet någonsin

Jag älskar Ginas jeans leggins. De är sköna, snygga och kan användas hela tiden. Mina har hållt jättelänge plus att de är billiga, bara 199kr. Verkligen att rekommendera!


orten

Nu ska jag piffa till mig lite sen dra ut och träffa grabbsen :) Därefter blir det nog en sväng förbi Linda, hon saknar mig massor :) men men, hörs senare när jag kommer hem

tråkig måndag

Nån som har förslag på vad man kan göra på en tråkig måndag som denna?! Skulle träffat Basse ett tag men han dissar mig för någon aik match, jävla skit unge ;) Men ska träffa min bebis ist och andra människor, men det är inte förns senare :/

Juste, jag provade sushi för första gången för några dagar sen när jag hade min bloggpaus. Gillade det inte speciellt mkt, tyckte det hade en riktig konstig smak. Men ska fan lära mig äta det nångång under min livstid, det ser ju så jävla gott ut!


hos papi

Sitter just nu hemma hos pappa och väntar på att det ska bli middag. Efter skolan idag drog jag och Emmy in till stan för att köpa utklädnad till skivan vi ska gå på imorgon. Vi ska vara pirater, haha! Vi tänkte föra någonstans inne i stan innan, undra om folk kommer kolla snett ;P I stan hittade vi lite mer än bara piratgrejerna, som vanligt. Hittade ett par klackskor som jag varit kär i sen i somras och nu var de halv priset på de, nice. Så det första jag gjorde var att ringa pappa och tjata lite. Tog sin tid, men tillslut gav han upp ;) Har världens bästa pappa ( Han som ville att jag skulle skriva de) Men han är faktiskt världens snällaste. TACK!


försovit mig

Sitter just nu och dricker varm oboy, va sjukt länge sen. Hade glömt hur gott det var. Egentligen skulle jag varit hos tandläkaren typ nu, men har försovit mig som vanligt, gör typ alltid de när jag har tid där. Tror dom är lite irreterade på mig ;p Men men, nu hinner jag inte skriva så mkt mer. Måste skynda mig att fixa mig sen dra mig mot skolan. puss

söndag

Gårdagen var rolig, orkar inte ta upp något som hände är för trött. Va nere i gård för ett tag sen och käkade kebab med Linda, va ett tag sen jag åt de. Nu sitter jag och kollar på en film, Ryktet går. Den är väl helt okej än så länge. Blir nog tidig läggdags idag, är helt slut. Hörs någon annan dag

linda gästbloggar!


Tja tja bloggen!!!! nu drar jag och min älskling sandra till tommie med amina och moa. vi ska festa galet. hörs i orgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/linda

rösta på min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


förra helgen


tillbaka :)

Tog en bloggpaus ett tag, kände inte alls för att skriva, men nu ska jag bli bättre :) Sitter just nu hemma hos mig med Emmy och Mikail, strax kommer Linda också. Vi tänkte käka middag här och ha det lite mysigt för att senare dra in mot stan. Haha färgade precis Emmys hår, det kommer inte sluta bra, det ser man redan nu. Men exakt hur hemskt det blir får vi se om ett tag när hon sköljer ur färgen.

Ikväll ska vi till chaplins där det är chartertema. Vi kommer ha en grym kväll med mkt kareoke. Det enda trista är att jag ska upp tidigt för att kolla på när min lillebror spelar fotbollscup :) måste ju vara en duktig syster och stötta han :) men nu ska jag hitta på något roligare än att skriva här. puss


Min gulliga lillebror i somras (eller förra) ;P


söndag

Sitter hemma och har kollar på typ 100 avsnitt av serien The secret life of the american teenager. Den är inte speciellt bra, men har fastnat. Handlar om en 15årig flicka som blir gravid.

Igår började kvällen hemma hos Marcus, va mysigt att träffa de igen, va ett tag sen. Sen drog jag till The Bridge med min bästa vän. Bilderna har inte kommit upp än, men lägger ut de så fort de gör de och bilderna från i fredags. Hade grymt roligt igår, va faktiskt väldigt skönt att det bara var vi 2. Men nu är pausen slut. Skriver senare, ciao.

söndag

Sitter hemma och har kollar på typ 100 avsnitt av serien The secret life of the american teenager. Den är inte speciellt bra, men har fastnat. Handlar om en 15årig flicka som blir gravid.

Igår började kvällen hemma hos Marcus, va mysigt att träffa de igen, va ett tag sen. Sen drog jag till The Bridge med min bästa vän. Bilderna har inte kommit upp än, men lägger ut de så fort de gör de och bilderna från i fredags. Hade grymt roligt igår, va faktiskt väldigt skönt att det bara var vi 2. Men nu är pausen slut. Skriver senare, ciao.

helt död

Kvällen igår va grymt rolig och lyckad. Men dock inte för alla mina vänner ;P Först tog jag och emmy en öl i hässelby för att senare dra vidare till chaplins. Där firade vi Rasmus som precis fyllt år. Det var jag, emmy, mikail, simon, jesper, rasmus och nån kompis till jesper. Vid typ 12 drog jag mig mot orten igen för att fortsätta hemma hos Jimmy och träffa mina söta vänner :) Orkade inte åka hem så sov kvar där. Orkar inte skriva mer för stunden. Måste sova ett tag. puss

tack emmy!

När emmy klippte mig blev det faktiskt fint! :) Lite kort bara, men jag överlever. Mitt hår ser överdrivet tjockt ut men ska fixa det imorgon. Sen städade hon mitt rum också :) jag har hittat världens bästa kompis.. middagen hjälpte hon till med också.

Nu sitter vi och sminkar oss och ska strax dra. Skriver nån gång imorgon. puss


rädd!

Har precis kommit hem från skolan och just nu sitter jag i en stol i mitt kök. Bakom mig står Emmy med en sax och klipper mig. AHHH, undra om jag kommer kunna visa mig bland folk efter. Får försöka att inte reta upp henne så hon klipper bort halva håret :P hon ska klippa mina toppar, klippa upp mitt hår och fixa till min lugg :) skriver sen hur det gick :) <43

helt slut

Dålig uppdatering idag, jag vet. Men har inte haft tillgång till någon data idag. Hade en lång och skön sovmorgon idag och en chill skoldag. Först hade jag matte och vi höll på med jätte enkla saker efter matten hade vi naturkunskap. Och då satt vi bara och diskuterade snygga kändisar. Vilka man ville ha som one night stand, livspartner och partner till bror/syster. Fattade inte syftet med de hela men de va skönt att inte anstränga sig.

Efter skolan drog jag och Linda till World Class och gymmade i över 2 timmar. Första timmen cyklade vi och gjorde massa andra övningar. Sen sista timmen gick vi på 2 grupp träningar och tränade mage och rumpa. Har aldrig i mitt liv varit med om något så jobbigt, det går inte ens att beskriva hur jobbigt det var! Nu märks det verkligen hur otränad jag var. Men vi ska inte fortsätta gymma där, vi ska köra på gamla hederliga vällingby.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv och pratar med mina söta vänner på msn. Oroar mig ganska mkt för träningsvärken jag kommer få imorgon :/

Jag och Linda när vi promenerade förut


hemma

Har precis kommit hem från Kälvesta, har varit en kväll med mycket skratt, dampanfall och näsblod. Men har haft det roligt :) orkar inte skriva mer nu, ska kolla på Trauma med mammi :) <3

ny header

Fixade precis en ny header, men den vägrar bli så stor som jag vill ha det. Men ska försöka hinna fixa det efter middagen.

För er som inte fattar så är det Sofia själv som har skrivit inlägget undet, men sakerna stämmer :)


Sofia my love

Jag vill bara säga att jag älskar min bästavän Sofia Ljungqvist. Hon är världens underbaraste som alltid ställer upp och finns där för mig. Hon är en person som jag vet att jag alltid kan lita på vad det än gäller. Jag är så tacksam att jag har henne som vän för att hon är en person som alltid får mig att bli glad när jag är ledsen. Hon sprider glädje runt sig och är bara världens bästa vän. Jag älskar henne.


hemma

Kom precis hem från skolan, pallade inte stanna kvar till halv 6. Fick gå efter min redovisning om jag gjorde klart bilderna hemma. Vilket jag nu kan göra, installerade precis photoshop :) Kommer väl sitta och leka med det i några timmar för att lära mig allt. Har ju inte lärt mig nånting alls under mitt halv år när jag gått fotografisk bild.

På fredag ska Emmy klippa mig, haha! Undra hur det kommer sluta, jag hoppas det iaf kommer se okej ut så jag slipper gömma mig för allmänheten ;P

Sofia det mongot har lagt ut en kontakt annons om mig på hennes blogg och skriver att jag söker en vardags pojkvän, HAHA! Och hon tror seriöst att någon kommer svara på den ;P Men det skulle iofs vara skönt att hitta en kille man verkligen gillar och dela det mesta med han..


världens tråkigaste lektion

Sitter just nu och har information och layout, det måste nog vara det tråkigaste ämnet som finns och det är obligatoriskt! Fattar absolut ingenting och min lärare vägrar hjälpa mig, hon är upptagen med alla andra idioter som är helt lost.

Senare idag har jag fotografisk bild, ska göra min redovisning då, det kommer verkligen gå jättebra (eller inte). Den lektionen slutar halv 6 och jag kommer dö av hunger. Men men, sen blir det åka hem till mamma och äta någon god middag förhoppningvis, men slutar väl med micromat som vanligt.

Ikväll ska jag dra mig mot Kälvesta och hitta på massa skojs där :)
p.s Lucas du kommer DÖÖÖ!


natti natti

Nu ska jag bara kolla klart på 2 and a half med, sen ska jag lägga mig i sängen och skriva lite på min läxa. Sen blir det läggdags för mig, är hur trött som helst. God natt <3

9 mars

Var precis ute och träffade Zäta, blev lite roliga samtal och skratt. Lär bli fler kvällar jag träffar honom nu när han och Emil ska flytta till mitt område, wiie :) Just nu sitter jag och kollar på Cougar town, skit rolig ny serie, rekommenderar den verkligen, iaf för tjejer ;)


..

Now I´m saving my love for someone who is loving me


tv

Sitter just nu hemma hos mamma och kollar på Bigger loser. Ska strax göra en stor och god nacho tallrik till middag :) Efter skolan åkte jag till pappa för att hämta photoshop skivan. När jag väl kom tid blev jag helt knäpp och på städhumör, jag hatar att städa. Men jag städade hela köket och diskade. Känner mig jätte duktig. När jag var klar med allt la jag mig i soffan och sov nån timme. Sen hämtade mamma upp mig efter jobbet.

Blir inte bara tv ikväll, måste även plugga lite. Kom på att jag har redovisning imorgon i fotografisk bild om kamerans historia. Ni hör ju själva hur roligt det låter!!


skola

Sitter just nu i bilddatasalen, har slutat.. Hade inga lektioner idag, sjukt skönt :) Men orkar inte åka hem än så ska väl spela kort med Emmy och Sofia strax. Hela kvällen ska jag sitta framför tvn, går massa bra program idag.

Mamma frågade mig igår om jag ville åka på spa weekend med henne. Klart man inte tackar nej till de, hoppas verkligen att det blir av, skulle vara jätte skönt!!!

Helgen är redan planerad, blir nog hemma fester hela helgen, är pank efter alla kvällar på krogen. Men det blir ju aldrig som jag planerat, så vi får se.

orten

Va i Kälvesta för ett litet tag sen och hälsade på några vänner. Väldigt länge sen jag umgicks med det så det va roligt :) Just nu sitter jag framför tv, är ni förvånade? Blir nog sittandes här några timmar och sen blir det läggdags. Idag kom Tove och Julia och hälsade på i skolan, grymt länge sen jag träffade Julia senast så det var roligt. Tove träffar jag på lite då och då hemma hos Stavros, men var ändå roligt att se henne. Hon var så brun efter resan de gjorde till Vietnam. Jag vill också åka utomland och bli brun!!!! Min resa blir i sommar, vi börjar tveka på Alanya, vi ska nog ta en sista minuten till något random ställe. Men det är ett tag kvar så vi får se hur det blir :)

Lägger in några bilder på få av de personer jag träffade idag


fixat nytt bankomatkort

Va nyss nere i gård och fixade ett nytt bankomatkort eftersom fitt banken spärrade mitt kort pga att jag låg minus efter en taxiresa. De sa att de va en risk för banken när folk ligger minus. Vem bryr sig om några hundra hit och dit? Men men, får kortet typ på fredag. Får leva snålt tills dess :P Kommer bli jobbigt att lära sig ännu en ny kod, hade precis typ lärt mig min förra. Känns som jag får nya kort hela tiden :S

åhh skola

Har verkligen inte längtat efter den här dagen :/ Ska strax röra mig mot skolan och kommer ha hur tråkigt som helst på lektionerna idag, har bara tråkiga :/ Men rasterna och umgänget har jag saknat. Direkt efter skolan ska jag till handelsbaken och fixa ett nytt bankomat kort, eftersom någon idiot spärrade det för ca 2 veckor sen. Blir så jävla irreterad, men hoppas det går snabbt att få ett nytt. Känner mig helt handikappad utan det.

Grattis!

GRATTIS HELENA, 18ÅR! :)
(bilden till höger är 5år gammal, men var tvungen)


ögongodis!


7 mars

Sitter just nu och kollar på catch me if you can, har sett den förut men går inte så mkt bättre på tvn. Vet inte vad det är för fel på mig?! Måste äta något hela tiden, spelar ingen roll om jag är hungrig eller proppmätt. Måste tugga på nånting hela tiden. Tror det är som en sysselsättning som det bara inte går att sluta med. Någon som sitter i samma sitts eller vet hur man kan sluta med det?

Jag och Linda har bestämt oss för att börja bli duktiga :) vi ska börja gymma från och med på torsdag :) Vi var ju alltid ute och gick förut, men det är för kallt nu, så vi ska köra på gym ist. Vi får se hur det slutar men båda har ganska starka viljor så jag tror vi kommer kunna hålla på ett tag :)

Juste, jag lovade ju att lägga upp lite bilder. Men har tappat bort min datasladd så vi får se om jag hittar den senare, annars blir det inga bilder :/


<3

Bara för att jag älskar mina brudar!


söndag

Sitter just nu i soffan och proppar i mig godis samtidigt som jag kollar på tv. Sov verkligen ut idag, vaknade vid halv 3. Igår va vi några stycken på riddar jakob. Tyckte inte alls om det stället men träffade på människor jag inte träffat på länge. Amanda Bodman var också med ute igår, har saknat henne :) Vi har väldigt många minnen tillsammans :) skriver senare, batteriet på datan tar slut nu och jag orkar inte hämta laddaren ;)



Amanda Bodman


Hemma hos Linda

Sitter hos Linda med Sofia, vi drog dit efter att vi vaknat för att äta pizza, sen har vi inte orkat röra oss. Men ska snart hem för att käka middag. Kvällen igår var helt okej. Inte världens roligaste men var med människor jag inte alltid brukar vara med. Ikväll får vi se vad som händer :)

utgång

Kvällen börjar lugnt i Hässelby med Linda, Zäta och sen kanske Emil. Sen ska vi vidare in till stan. Efter det vet jag inte vart vi ska. Men kul ska det bli med mycket party. Blir nog många ikväll :) <3

vad ska jag göra?

Gaah, kan inte bestämma mig. Färga håret brunt eller bara göra nya blonda slingor?
Några förslag?


Paradise Dalin, en man?

Det sags att Dalin tidigare var en man. Frågan är bara om det är rykten eller om det är sant. Bruden har fan haft sex med över 500 pers. Hahaha, undra om killarna har vetat om de? Aja, här är iaf artikeln         http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6722783.ab

Jag läste precis Dalins blogg. Allting stämmer, hon var tidigare en man!


äntligen hemma

Försökte skriva ett inlägg när jag var på flygplatsen i Slovenien men det gick inte att pupblicera av någon anledning. Men men, nu är jag hemma iaf, resan gick bra och det blev pizza på gph på vägen hem. Är hemma hos pappa för tillfället men ska strax dra mig mot mamma och packa upp osv. Bilder och kanske videos från resan kommer upp senare.

Till Felicia?
Snälla lilla gumman, skaffa dig ett liv. Känner du dig tvingad till att gå på människor du inte känner och ta upp saker som hände för över ett halvår sen. Men visst, om det får dig att må bättre så kan du väl göra de. Jag tar inte åt mig bara så du vet. Jag är nöjd med mig själv och har världens underbaraste vänner. Kan inte önska mig något mer.

mys i stugan

Idag är det för dimmigt för att åka skidor, så vi har bara suttit i huset och spelat kort osv. När pappa och Linkan har vilat klart ska vi till en affär och handla saker som vi ska ha med oss hem. Pappa ringde nyss till nån kille på flygplatsen. Det har pratats om att tyska piloter ska strejka på fredag och isf kommer inte vi hem från Frankfurt där vi ska mellan landa. Men allt det är löst nu :) Kommer hem fredag eftermiddag och på kvällen blir det Party Party :) Har redan pratat med Linda och Emmy om det. Älskar de nya telefon kostnaderna, förut kostade det 3,50kr att skicka ett sms. Nu kostar det mig bara 1kr till comviq och 2kr till de som inte har de. Så är inte helt borta från resten av världen. Men nu tjatar min lillebror på mig att vi ska fortsätta med vårat kortspel. Vi hörs! puss

RSS 2.0