ångest

Har precis vaknat, sitter och dricker varm oboy ;) Ska dra mig mot skolan om ett tag, behöver bara ta en snabb dusch först. Dagen börjar med att va i skolan till halv 3, segt ;/ efter det ska jag träffa Linda i Vällingby. Vi har massor att prata om, därefter ska vi åka hem till henne och leta på hennes vind efter en väska jag kan ha på fredag :)  
Seeeee yah later!


helgen

Lördagen började med att vi fixade oss hemma hos Sofia, där tog vi de lugnt och kollade lite vad som skulle hända under kvällen. Vi försökte få tag i Tommie i typ flera timmar, men han va dryg som fan. Alla fester va i stan och jag och Sofia va inte på så jättebra humör, så vi åkte hem till mig och kollade på film hela kvällen. Det va skönt som fan. Vaknade upp helt utvilade. När vi vaknade ringde vi pizza express. Sjukt gott med pizza till frukost. När vi hade klätt på oss och fixat till oss lite drog vi till vällingby för att hitta klännningar. Det gick väl sådär.

När jag va på väg hem fick jag ett sms av Linda att jag skulle åka och möta upp henne i Hässelby. Så jag va med henne ett tag tills Danne kom. Danne hade en timme att slösa innan han skulle möta upp några vänner. Så vi drog till Vällingby och käkade på Donken för att sedan åka tillbaka till Hässelby. Sen dess har jag bara suttit hemma framför tvn. :)

Imorgon är det dags för skola igen :( Orkar fan inte mer, är så jävla skoltrött. Men får väl kämpa nu så jag slipper ha så mycket strax innan skolavslutningen. Jag och Sofia ska bli pluggisar :) haha, får väl se hur det slutar. Efter skolan är det plugga historia som gäller. Har prov på tisdag :(

En elefant viskade i mitt öra att någon ska på polisförhör imorgon. Hoppas det går bra, du måste ringa mig direkt efter!

Godmorgon

Nu ligger jag i sängen med Sofia och kollar på svampbob fyrkant :) inte jätteroligt precis, men vi hittar inget annat på tvn. Igår började kvällen hos Marcus med Linda, Broheden och Danne. Sen drog vi vidare hem till Robin, där stannade vi typ en timme, för de skulle vidare till krogen. När vi drog därifrån drog vi till Lindas granne. Fy fan va tråkigt vi hade där. När vi skulle gå missade vi bussen med 2 minuter så vi raggade upp en taxi och åkte hem till mig för 20kr. Ibland är det bra att vara tjej :)

Igår tog jag svinis sprutan i skolan, smärtan i min arm går inte att beskriva, det gör sjukt ont. Men jag är glad att jag inte har blivit sjuk av den, inte än iaf ;P 

Erkännande

Linda ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur smart, rolig och underbar hon är osv.
Men jag gillar inte att ljuga, så jag ska berätta sanningen om henne.

Linda är den mest blonda, korkade, fulaste, töntigaste, tråkigaste och nördigaste tjejen jag någonsin träffat i hela mitt liv. Men jag gillar henne för den hon är. Puss på dig!


pappsen

Nu sitter jag hemma hos pappa, vi åt precis på Ruccola, det blev en stor och god kebabrulle :)
Hur jag hamnade här är en jobbigt berättelse, men kan göra den kortfattad. Lämnade in mina nycklar som pant i skolan när jag lånade en kortlek. När jag hade spelat klart lämnade jag tillbaka korten, gick ner till tunnelbanan och åkte till hässelbygård. När jag står utanför porten inser jag att jag glömt mina nycklar. Så jag sätter mig på 119 och åkte hit. På ett sätt va det bra att jag glömde nycklarna, för jag behövde ändå hämta massa kläder här.

Första lektionen idag va inställd, wiiee :) Så hade idrott kl 11:15. Det ska vara någon fördjupningsgrej i 3 veckor och man får välja mellan handboll och yoga. Jag som älskar bollsporter ville först ha handboll, även fast jag inte är så förtjust i den sporten. Men sen insåg jag att jag skulle vara ensam tjej. Så jag körde på yogan ist. och tänkte att det inte kunde vara så svårt och att det skulle vara grymt lätt att fixa bra betyg. Men nej nej, det va fan det värsta jag gjort i mitt liv. Jag och Emmy va helt värdelösa. Man behövde balans, styrka och vighet. Inte riktigt min grej. Sen hörde min lärare mig när jag prata om hur värdelöst det va. Där sprack det bra betyget :/

Sofia tjatar att jag ska med på någon lokalfest nästa helg. Låter ganska kul, men pengar är problemet som vanligt. Behöver verkligen behöva spara pengar om jag ska ha råd att åka till Alanya i sommar. Aja, vi får se hur det blir. Nu kommer mamma och hämtar mig. puss!

hemma med mami

Har spenderat kvällen i mina gamla trakter Kälvesta, va mysigt att vara med alla. Fick även en trevligt kommentar av Denniz: Om du skaffar en pojkvän måste han vara lyckligt lottad. Du är så enkel av dig och ställer inga krav som alla andra tjejer :)

På vägen hem fick jag ett chockande sms av min underbara vän Sofia. Förstår inte hur hon kunde göra så här mot dig, speciellt inte nu när du har det jobbigare än någonsin. Men älskling, du ska veta att jag finns här för dig som jag alltid gjort, och du kan alltid prata med mig. Älskar dig min fru!

P.S Linda har sjukt mycket damp!

Skola

Sitter nu i skolan, ska egentligen göra historia uppgiften. Men har mycket roligare saker för mig. Jag, Linda, Sofia och Emelie sitter och läser Daniels status och alla de kommentarerna. Vi gråter av skratt så vi får ont i magen. Men den roligaste personen har slutat kommentera, men hon blev väl för ägd!!!!!

Soffpotatis

Har kollar på tv hela dagen, skönt som fan men ändå segt. Och ska fortsätta kolla hela kvällen :P
17.00 Las vegas
18:00 Navy CIS
19:00 Biggest Loser
20:00 Navy CIS
21:00 Desperate Housewives
22:00 Hells Kitchen

Las Vegas är fan bäst, och en grymt snygg kille är ju med :P Josh Duhamel

Va precis inne på facebook och såg en grymt rolig konversation på Daniels status, men den va överdrivet lång, 82 kommentarer. Men man måste ju läsa hela, inte skrattat så mycket på länge.

"Hej jag tror jag har status, för mina enda vänner är mina familjemedlemmar och min pojkvän är inte lagd åt rätt håll, han är otrogen både med tjejer och killar"


seg skoldag

På morgonen hade jag som sagt prov, det gick faktiskt helt okej :)
Skoldagen har varit sjukt lång, alla lektioner jag har haft idag har varit i 90min, man typ somnar.
Nu sitter jag hemma framför tvn med datan i knät och letar efter kläder på internet.
Har precis ätit nudlar, börjar tröttna lite på det, för det är min middag typ varje dag, men har typ inget annat hemma och är inte precis jättebra på att laga mat. :P

tisdags morgon

Nu har jag precis vaknat, tog sjukt lång tid innan jag orkade gå upp ur sängen!
Första lektionen är företagsekonomi, så det blir prov direkt på morgonen. Har inte hunnit plugga något och igår somnade jag direkt. Så vi får väl se hur det slutar :/
Tunnelbanan mot skolan går om 1 timme så nu ska jag ta en lång och skön dusch, sen blir det frukost, sminkning och kläder på :)


läggdags

Nu ska jag strax börja dra mig mot sängen, sjukt jobbigt med skola imorgon!
Innan jag somnar måste jag läsa lite företagsekonomi, har prov imorgon :/
Godnatt <3

Studiedag

Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Älskar studiedagar, vi borde ha det oftare. Det va exakt vad jag behövde för att orka gå i skolan resten av veckan. Ska strax till Vällingby för att möta Sofia för att lämna några skolböcker. Sen ska jag hem till Linda för att umgås lite med henne och träffa Danne och Marcus. På kvällen ska jag nog dra mig mot Kälvesta för att träffa lite folk :)

mysig helg

Fredags kvällen började med att jag, linda och sofia drog hem till Tommie Toyboy, där han och David satt och väntade på oss. Det var chill på hög nivå, men hade ändå roligt :) det blev riktigt sent, men det blir det alltid när vi umgås med de.

Planerna inför lördagen blev inte riktigt som vi hade planerat. Vi skulle dragit till spånga för att umgås lite med Emelie och hennes vänner. Men som vanligt slutade det upp med att vi satt hemma hos Robin hela kvällen, eftersom vi inte orkade åka till ulvsunda. Deras ölspel suger, de typ fuskar och gör jämt så att jag och Sofia förlorar. Blev riktigt förvånad när Sofia berättade för mig att hon skulle sova hemma den kvällen, har inte hänt på typ 1000 år ;P men hon vet att hon alltid är varmt välkommen hos mig.

Idag hämtade jag min mobil från lagning ännu en gång, men nu funkar den iaf :) annars har jag bara chillat hela dagen, är fett sliten. För ett tag sen mötte jag Linda och Sadim, berättade om en lek för de och vi hade grymt roligt åt den, men Linda va SÄMST. Kollade precis på Pretty women. Hatar att kolla på såna filmer, för killarna som är med är alltid så underbara och de finns inte i verkliga livet. En kille som skiter i en tjejs förflutna, en kille som kan glömma och förlåta, en kille som älskar dig för den du är.

Ähh bajs på det här. Skriva är inte roligt, men Linda tvingar mig för hon ska ha något att göra om kvällarna ;P


segt som fan

Veckan har inte precis börjat snabbt, är så jävla sjukt skoltrött. Funderar ofta på att bara stanna hemma och ta det lugnt några dagar. Men jag måste gå för att slippa sommarskola under sommarlovet.
Igår blev jag så jävla irreterad för jag hade laddat ner massa bra låtar till min ipod, men med min vanliga tur så hittade jag såklart inte data sladden. Har letat igenom hela huset och den är spårlöst borta.

Imorgon är det en låååång ny dag. Slutar halv 6 :/ Sista lektionen, fotografisk bild, är inte så jobbig men att sluta så sent tar kål på mig. Har även svenska skrivning på morgonen, det har varit grymt mycket läxor och prov de senaste veckorna och kommande veckorna. Om jag inte är helt slut när skolan slutar ska jag följa med Sofia till Vällingby, vi tänkte vandra runt lite och kolla på grejer. Behäver även hitta något till min underbara mamma som fyller år på torsdag. Har ingen aning om vad jag ska köpa till henne.




Min söta mamma <3


Lite ditt och datt

Att blogga är inte riktigt min grej har jag kommit fram till nu, men ska försöka lite till.

Idag så började dagen med att jag åkte till Bålsta och träffade alla släktingar, min kusin hade någon namngivar grej. Va helt okej där, men lite för många skrikande småbarn. Adam dissade mig som vanligt och dök inte upp, han följer fan aldrig med på såna där grejer. När jag kom hem träffade jag några stycken som jag skulle på bio med, 2012, men biljetterna va slut så jag sket i det och följde med Linda och träffade Tompa och Simon en snabbis. Sen dess har jag bara suttit hemma och lodat framför tv:n och pratat semester i sommar med pappa. Han visade mig massa bra ställen och gav mig tips, så ska prata med Sofia imorgon. Hade precis ett grymt roligt samtal med Linda, hon har alltid massa roliga saker att ta upp, speciellt om Anja och Jimmie, men det hon berättade idag har jag aldrig skrattat åt så mycket i mitt liv. Kan inte ta upp vad det handlade om nu, eftersom typ inga vet om det.

Imorgon är det måndag igen, ÅNGEST! Men har haft en rolig helg :)

helgen

Igår va jag och sofia hemma hos tommie först, sen drog vi vidare tills hans granne Robin, vi hade kul. med mycket skratt och mycket tårar. fyllan va inte okej nånstans, men vi hade kul ändå.

idag har jag umgåtts med familjen, sen vid 11 drog jag och fia hem till victor. chillade galet och hade kyl

GODNAAAAAAATT!!!!!!

Äntligen fredag!

Har precis ätit middag, det blev tacos lagat av mästerkocken Sandra :) det blev grymt gott och mamma blev jätte glad. Nu sitter jag hemma och kollar på ncis medans jag väntar på att Sofia ska sluta jobba, väldigt segt eftersom hon slutar 9. Ikväll ska vi nog till Tommie och kröka lite, för han är skyldig oss det eftersom att han va partypooper förra helgen ;)

Någons blogg har blivit avstängd, antagligen pga kränkningar och påhopp. Lite synd tycker jag för man satt alltid och skratta åt allt som stog där. Hon har verkligen ingen aning om hur allt ligger till. Men hoppas hon skaffar en ny så man kan fortsätta att skratta åt henne.





Jag, min älskling Sofia och min sötnos Ridge


torsdag

Idag har jag varit i skolan som vanligt, det enda roliga med att vara där är att träffa alla människor och umgås med min underbara vän Sofia! Hade kemiprov idag, det gick helt okej, svarade iaf på alla G-frågor. Så hoppas på ett G.

Under kvällen har jag suttit hemma med mamma och myst framför tv:n med massa onyttigheter (som vanligt). Sen så har jag också träffat Linda och Malin i Hässelbygård när de va på väg hem från stan. Snackade massa skit som vi alltid gör med massa laddade konversationer. Det där problemet som ni har är så jävla patetiskt, man kan inget annat än att bara skratta åt de. Eller inte åt de, åt henne. Förstår inte hur hon kan vara så blind och korkad. Sen tror hon att hennes liv förbättras när hon går runt och snackar skit om de enda personer som är ärliga mot henne. Den bruden och hennes "pojkvän" har ju fan inte vänner kvar pga hur de beter sig. Tycker synd om er!

Pratade precis med Sofia, vi kollade runt på olika hemsidor och letade efter resor till sommaren. Hittade massa olika mysiga ställen. Med det vi fastnade mest för var Alanya. Jag va där i somras och hade det underbart där. Hoppas bara vi får ihop pengar och att det verkligen blir av!

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, behöver sömn, det är ju FREDAG imorgon. Jippie! Godnatt <33

 

Jag och mina syskon i Alanya sommaren 09 :)

Förvånad!

Nu har jag gjort något som jag lovat mig själv att aldrig göra, skaffa en blogg.
Förstår inte riktigt meningen med det,
men ska prova nu och se om jag kan ändra min åsikt om de.

RSS 2.0